Koštam nepatīk Anglijā; vēlas atgriezties «Atletico»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Anglijas premjerlīgas kluba Londonas «Chelsea» līderiem spāņu uzbrucējs Djegu Košta nevar iedzīvoties Anglijā, tāpēc vēlas atgriezties Spānijā, vēsta laikraksts «Marca».

Taču «Chelsea» īpašnieks krievu miljardieris Romāns Abramovičs un galvenais treneris Žozē Mourinju savu labāko snaiperi negrib atbrīvot.

26 gadus vecais Košta Anglijā aizvadījis vienu sezonu. Viņš paudis vēlmi atgriezties Spānijā, jo nepatīk Londonas klimats, vietējā virtuve un valoda. Uzbrucējs labprāt atgrieztos Madrides «Atletico» un piekristu algas samazinājumam.

«Chelsea» komandā Košta nopelna 7 miljonus eiro sezonā, kas ir divas reizes vairāk, nekā maksāja viņa iepriekšējais klubs «Atletico».

Londonas «Chelsea» klubs par Koštas pāreju samaksāja 36 miljonus eiro. 2014./2015. gada sezonā viņš Anglijas premjerlīgā izcēlās ar 20 vārtu guvumiem, kas turnīra labāko bombardieru sarakstā viņu ierindoja trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu