Iznāks jauna «Greja piecdesmit nokrāsu» sērijas daļa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu rakstnieces E.L.Džeimsas erotiskā triloģija «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») šomēnes tiks papildināta ar jaunu romānu, kurā iepriekšējo daļu notikumi atspoguļoti no pievilcīgā miljardiera Kristjena Greja skatpunkta.

Romāns «Grey» iznāks 18.jūnijā, kas triloģijā ir Greja dzimšanas diena.

«Jaunajā grāmatā Džeimsa ļaus faniem ieraudzīt «Piecdesmit nokrāsu» pasauli ar tās intriģējošā un noslēpumainā galvenā varoņa acīm,» pirmdien paziņoja izdevniecība «Vintage Books».

«Kristjens ir sarežģīts varonis,» sociālajā tīklā «Instagram» raksta Džeimsa. «Lasītājus vienmēr fascinējušas viņa vēlmes, motivācija un drūmā pagātne. Un, kā jau zina ikviens, kurš kādreiz bijis attiecībās, katram stāstam ir divas puses.»

Jaunā grāmata vienlaikus iznāks ASV un Lielbritānijā.

Līdz šim pārdoti vairāk nekā 125 miljoni triloģijas daļu eksemplāru. Tā ir starp visu laiku populārākajām grāmatu sērijām.

Pirmā grāmata tika ekranizēta filmā ar aktieriem Dakotu Džonsoni un Džeimiju Dornanu galvenajās lomās. Tās ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros visā pasaulē pārsnieguši 500 miljonus ASV dolāru (457 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu