Ričardu Bonu Siguldā iesildīs «Very Cool People»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamazām tuvojoties «L Tips Agency» koncertsērijas Siguldas pilsdrupās pirmajam pasākumam, kļuvis zināms, ka par 20. jūnijā Siguldas pilsdrupās notiekošā Ričarda Bonas un «Mandekan Cubano» koncerta iesildītājiem izvēlēti «Very Cool People» (VCP). Pašmāju instrumentālā džezfanka un fusion pārstāvji ar prieku piekrita bagātināt koncerta programmu ar savu uzstāšanos.

Balstoties klasiskā džeza un fanka saknēs, VCP organiski bagātina savu skanējumu ar plašu mūsdienu mūzikas stilu amplitūdu. No roka līdz hiphopam, no soulmūzikas līdz blūzam. Kā uzsver paši mākslinieki, viņi cenšas sarežģītu un nopietnu mūziku padarīt viegli uztveramu jebkuram klausītājam. Tai pašā laikā nenolaižot gana augstu pacelto kvalitātes un stila latiņu. Savulaik Jazzmusic.lv pat ar sajūsmu rakstīja: «Klausoties grupas VCP mūziku, rodas sajūta, ka dzīve ir mūžīgi svētki…»

Nupat kļuvis zināms, ka šoruden iznāks pavisam jauns grupas studijas albums. Gaidot šo satraucošo notikumu, iespējams, ka kāds pirmatskaņojums būs dzirdams jau 20. jūnija koncertā.

Atgādinām, ka koncertsērija Siguldas pilsdrupās 23. jūlijā turpināsies ar īru ekscentriskās solistes Rošīnas Mērfijas uzstāšanos. Viņas jaunākais albums «Hairless Toys» nākamajā nedēļā pēc iznākšanas ierindojās britu albumu topa 19.vietā. Beļģijā, Dānijā un dzimtajā Īrijā rezultāti ir vēl iespaidīgāki – attiecīgi 12., 13. un 16. vieta. Tā ir augstākā atzinība, ko savā solokarjerā līdz šim sasniegusi kādreizējā dueta «Moloko» mūziķe Mērfija.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz L Tips Agency koncertsēriju Siguldas pilsdrupās www.bilesuserviss.lv un «Biļešu servisa» kasēs. To cena - sākot ar €29.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu