Busulis Krievijas TV šovā paliek 9. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 31. maijā, «Pirmajā Baltijas kanālā» (PBK) noslēdzās televīzijas muzikālais projekts «Mats matā», kurā piedalījās arī latviešu dziedātājs Intars Busulis. Finālā Intars atveidoja Eltonu Džonu, taču pie uzvaras šovā tomēr netika.

Skatītāju balsojumā uzvarēja aktieris Daņila Dunajevs, bet žūrijas specbalvu saņēma ukraiņu aktrise un dziedātāja Taisija Povali. Par šova otrās sezonas absolūto uzvarētāju kļuva dziedātāja Azia.

Tikmēr Intars no 12 dalībniekiem palika devītajā vietā.

Pats Intars Busulis par iespējamo uzvaru un piedalīšanos šovā bija izteicies šādi: «Uzvara šajā projektā man noteikti nav svarīgākais. Par dalību projektā ir palikusi ļoti laba pēcgarša. Viss bija lieliski. Projektā aizvadīto laiku man negribas vērtēt tieši ar uzvaras mērauklu, jo gandarījumu sniedza pats līdzdalības process.»

Tēli, kurus radīja Intars, deva iespēju saskarties ar pasaules mēroga zvaigžņu radošo būtību: «Visinteresantākais radošais uzdevums bija pārtapšana Tīnas Tērneres veidolā. Ja runājam par mīlestību, tad jāpiemin Fils Kolinss, kura daiļradē iemīlējos atkal no jauna. Jāatzīst, biju viņu sācis nedaudz piemirst. Atgriešanās pie Kolinsa mūzikas sniedza neviltotu baudu – tāpat kā pati dalība «Mats matā».

Šovā man bija iespēja vērot, kā strādā citi mākslinieki, iegūt jaunus draugus. Arī žūrijas vērtējums bija patiesi nozīmīgs, jo ik reizi saņēmu rekomendācijas no īstiem savas jomas profesionāļiem. Protams, ja jāizvērtē, kas ir nozīmīgāks – žūrijas vērtējums vai skatītāju simpātiju balva, tad skatītāju vērtējums tomēr ir primārs. Jo mēs taču strādājam saviem skatītājiem!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu