Pieci apaļi belfiji lietainai dienai (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Šādās lietainās dienās bieži vien nākas lauzīt galvu par to, ko lai iesāk. Palasīt grāmatu? Noskatīties filmu? Varbūt uztaisīt selfiju vai vēl labāk belfiju? Uz priekšu! Belfijs, kas cēlies no vārda «belfie» (behind+selfie) ir personas, vēlams kādas slavenības, pēcpuses portrets. Viens no populārākajiem, protams, ir Kimas Kardašjanas belfijs (skat. resursos «Top10 slavenību belfiji»). Neaizmirstiet pasmaidīt!

 
Kelija Brūka
Kelija Brūka Foto: Instagram

Kelijas Brūkas belfijs

Seksapīlā britu aktrise un modele Kellija Brūka (33), kas jau vairākus gadus izdod savu veļas un bikini līniju, kas veltīta tādām kā viņa – formīgām sievietēm, laiku pa laikam publicē kādu jaunu belfiju. Lūk, jaunākais. Melnbalts foto pie spoguļa.

Foto: Instagram

 
Kendisa Svanpula
Kendisa Svanpula Foto: Instagram

Modele Kendisa Svanpula

Dienvidāfrikas supermodele Kendisa Svanpula pazīstama kā viena no «Victoria's Secret» zvaigznēm. Šis foto skaistules zvaigznes statusu apliecina par visiem 100%.

Kendisa Svanpula
Kendisa Svanpula Foto: Instagram
 
Anasteiša Ešlija
Anasteiša Ešlija Foto: Instagram

Anasteiša Ešlija

Profesionāla sērfotāja Anasteiša Ešlija ar savu belfiju izaicina pašu Kimu Kardašjanu. Ļoti līdzīgs foto.

Anasteiša Ešlija
Anasteiša Ešlija Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

Meitene no Instagram

Ne tikai slavenības publicē savus belfijus. Sociālie tīkli ir pilni ar dažādiem gaumīgiem un, protams, briesmīgiem, perversiem belfijiem. Lūk, kādas meitenes belfijs, kurš vienkārši ir labs un gaumīgs.

Foto: Instagram
 
Foto: publicitātes

Bārts

Bartolomejs DžoDžo «Bārts» Simpsons šokē mazo māsu.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu