Arī Latvijas kinoteātros topā nezvērs «Godzilla» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kino grāvējs «Godzilla» Latvijas kinoteātros nodrošinājis pirmo vietu, bet kopumā karstā laika dēļ apmeklētība nav bijusi liela. Savā pirmajā nedēļas nogalē «Godzilla» savācis 5043 skatītājus, kas ir prognozētais apmeklētības līmenis. Nav gan lielu šaubu, ka vēsākā laikā skaits būtu lielāks.

Interesanti: lai arī «Godzilla» iznāca kinoteātros tikai šomēnes, jau top tās turpinājums. To apstiprinājuši kinolentes veidotāji.

Jauniznākušās filmas «Godzilla» režisors ir velsietis Garets Edvardss, bet aktieri - Braiens Krenstons, Žiljeta Binoša un Ārons Džonsons. Kinolentē vēstīts par milzīgo briesmoni Godzillu, kas stājas pretī nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā radītiem monstriem, kas apdraud cilvēces pastāvēšanu.

«Godzilla» aizsākās kā japāņu filmu franšīze, kurā no 1954. līdz 2004. gadam iznāca 28 filmas. Tajās attēlotais briesmonis Godzilla iedzīvināts arī komiksos, romānos, televīzijas seriālā un videospēlēs.

1998. gadā režisors Rolands Emerihs nāca klajā ar «Godzillas» Holivudas versiju, taču kinokritiķi un skatītāji to uzņēma vēsi.

Animācijas filma par zilajiem papagaiļiem «Rio 2» atkāpusies uz otro vietu. Šoreiz pārdotas 2004 biļetes, bet kopējais skaits noteikti pārsniegs 70 tūkstošus.

Trešo vietu ieņem Krievijas komēdija «Virtuve Parīzē» («Kухня в Париже»). To noskatījušies 1547 cilvēki, bet kopējam skaitam vajadzētu spēt pārsniegt 10 tūkstošus.

Pavisam nedaudz atpaliek «Sliktie kaimiņi». Tie ir savākuši 1522 skatītājus, un arī šeit kopsummā vajadzētu tikt pārsniegtiem 10 tūkstošiem.

Piecnieku noslēdz animācijas filma «Misija «RIEKSTI»». Pārdotas 881 biļete.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu