Foto: Ieskaties Jenny May jaunajā, latviskā manierē filmētajā videoklipā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājai Jenny May Jāņi ir vieni no mīļākajiem svētkiem, tam par godu dziedātāja klajā laidīs jaunu singlu «Dzīres» un līdzi singlam arī dziesmas videoklipu.

Klipa filmēšana norisinājās viesu nama «IDE» teritorijā, kuras saimnieki laipni ļāva dziedātājai un viņas komandai izmantot viņu plašo sētu, kura skaisti iekārtota latviskā garā.

Klipa filmēšanā laiks mākslinieci un komandu lutināja, tāpēc nevienam nebija jātēlo, ka jūtas ērti un silti, jo visi tā arī jutās, un tas klipā radīja patiesas prieka emocijas.

«Video filmēju jaunākajam singlam, kuru laižu klajā tuvākās nedēļas laikā. Dziesma būs ar Līgo un latviešu simbolu tematiku. Klipu gaidu ar nepacietību, gribu redzēt, kas mums būs sanācis. Esmu droša, ka viss izdevās, jo strādāju ar ļoti talantīgu režisoru, uz kuru var pilnībā paļauties, un klipa varoņi arī bija lieliski, pozitīvi,» smaida Jenny May.

Klips šoreiz nebūs mīlas stāsts, bet vairāk par to, lai cilvēki līksmotu un izbaudītu dažādus svētkus, tādus kā Jāņi.

Videoklipā visi varoņi tērpušies baltos apģērbos, jo baltā krāsa ir šķīstības un tīrības simbols, tāpat tā rada asociācijas ar latviskumu un tā garu.

Klipa beigās Jenny May mugurā ir ugunīgi sarkana kleita, gluži kā Jāņu ugunskurs, par to māksliniece pateicas zīmolam «Twin – Set».

«Līgo ir tādi kārtīgi latviešu svētki, kuros var izdancoties un izdziedāties, kā arī baudīt vietējos labumus. Man latviešu svētki asociējas ar dažādiem rituāliem un senlatviešu simboliku, ko izmantoju arī savā videoklipā. Drīzumā būs jau Līgo svētki, nespēju vien sagaidīt,» nosaka Jenny May.

Gaidām nedēļas beigas un mākslinieces jauno videoklipu, kurš ikvienā radīs tuvojošos Jāņu noskaņojumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu