Tonija Brekstone vairāk neslēpj, ka ir veikusi abortu (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Tonija Brekstone, kura popularitāti iemantoja ar tādām dziesmām kā «Unbreak my heart» un «Spanish guitar», atzinusi, ka pirms desmit gadiem veikusi abortu un ik dienu to ir nožēlojusi. To viņa paziņoja pirmajā intervijā, kura tika veidota par godu viņas biogrāfiskajai grāmatai «Unbreak my heart».

Dziedātāja atzinusies, ka pirms desmit gadiem bijusi stāvoklī no sava toreizējā drauga Kerija Luisa, bet veikusi abortu, jo lietojusi zāles, kuras varēja slikti ietekmēt augļa attīstību. Brekstone ik dienu ir nožēlojusi savu izvēli.

Foto: ITAR-TASS

Tonija atzīst, ka abortu veikusi ne tāpēc, ka baidījusies dzemdēt bērnu, bet gan tāpēc, ka nav vēlējusies mainīt savas dzīves paražas un ritējumu.


Brekstone uzskata, ka Dievs viņu sodīja par šo soli, viņas jaunākajam bērnam ir diagnosticēts autisms, pati viņa saslima ar vilkēdi, bet viņas vecāki ar lielu skandālu izšķīrās.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Mūziķe cer, ka ar savu paziņojumu atturēs daudzas sievietes no aborta.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu