Vai Eštonam Kačeram joprojām ir jūtas pret Demiju Mūru? (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Eštons Kačers ir saderinājies ar aktrisi Milu Kunisu, un viņi gaida savu pirmdzimto. Šos jaunumus bijušajai sievai paziņojis pats Kačers, neļaujot Demijai to uzzināt no medijiem.

Kā izrādās, jaunumus par Milas Kunisas gaidāmo bērnu viena no pirmajām uzzināja Eštona Kačera bijusī sieva Demija Mūra. Aktrisei piezvanījis un šos jaunumus pateicis pats Eštons.

Vīrietis šo informāciju nenoliedz, bet saka, ka vēlējies būt tas, kas šo ziņu pasaka Demijai, šādu lēmumu viņš pieņēmis aiz cieņas pret bijušajām attiecībām un sievieti, kuru tik ilgus gadus mīlējis.

Kačers vēlas ar Mūru būt draudzīgās attiecībās, bet aktrise to nevēlas un nelabprāt ar viņu kontaktējas, jo joprojām jūtas sāpināta viņa krāpšanas un ātro jauno attiecību dēļ.

Aktieris bieži zvana sievietei un vēlas atjaunot ar viņu kontaktu, vai aiz tā slēpjas kāda līdz galam neizdzisusi mīlas dzirksts?

Mūra priecājas, ka Kačeram būs bērns, jo viņa zina, cik ļoti visus viņu laulības gadus viņš vēlējās bērnu, bet viņiem diemžēl neizdevās to ieņemt.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu