Atklās atjaunoto Grīziņkalna parku un Ziedoņdārzu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pirmdien, 1.jūnijā, ar dažādiem pasākumiem tiks atklāti divi pilnībā atjaunoti galvaspilsētas parki - Grīziņkalna parks un Ziedoņdārzs. Šie parki tagad kļuvuši daudz pievilcīgāki un ar plašākām atpūtas iespējām - nomainīts celiņu segums un soliņi, atjaunoti bradājamie baseini, izveidoti kvalitatīvi bērnu rotaļu laukumi un veikta virkne citu nozīmīgu uzlabojumu.

Plkst.14 būs baudāmi gan pūtēju orķestra «Auseklītis» priekšnesumi, gan mazos rīdziniekus no plkst.14 līdz 16 priecēs aktīvā tūrisma centra «Eži» piedāvātās aktivitātes Māra Grigaļa vadībā. Atklāšanas pasākums notiks parka centrālajā laukumā pie strūklakas.

Savukārt plkst.15 tiks atklāts Grīziņkalna parks, kur gaidāms «Ghetto games» sarūpētais ielu vingrotāju priekšnesums un bruņinieku cīņas, kā arī Latviešu Sieviešu invalīdu asociācijas «Aspazija» dziesma un deja. Atklāšanas pasākums notiks parkā pie atjaunotā bradājamā baseina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu