Populāra sērfotāja apsūdzēta slepkavības mēģinājumā (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Sērfotāja Džila Jensena pagājušajā nedēļā piedzīvoja situāciju, kura līdzinās ikvienai sevis cienīgais seriāla «CSI» sērijai. Profesionālā sērfotāja, kura iemantojusi pasaules slavu, vairāk pateicoties tetovējumiem, skaistumam un mazāk sportiskajām spējām, iekļuva īpatnējā ceļu satiksmes incidentā.

Džilai Jensenai nu draud atvadīšanās no lielā sporta uz visiem laikiem, jo pastāv liela iespēja, ka seksīgā blondīne cietumā pavadīs daudzus gadus.

Trīsdesmit gadus vecā blondīne nezināmu iemeslu dēļ sekoja septiņdesmit trīs gadus vecajai Elizabetei Kolinsai pa pilsētas ielām līdz pat kundzes mājvietai.

Foto: facebook.com

Mirklī, kad kundze izkāpa no automašīnas, blondā sērfotāja notrieca viņu ar automašīnu. Pēc tam Jensena izkāpa no automašīnas, paskatījās uz upuri un vēlējās tai pārbraukt pāri, izmantojot atpakaļgaitu. To nepieļāva autostāvvietas apsargs, kurš izsita sērfotājas automašīnai logu.

Foto: facebook.com

Sieviete pameta automašīnu notikuma vietā un metās bēgt, bet jau pēc pāris stundām policija viņu atrada un arestēja.

Kā ziņo policija, sērfotājai jau ir atklāta lieta par trešās pakāpes uzbrukumu un kopš februāra viņai ir izrakstīti trīs soda taloni par braukšanas ātruma pārkāpšanu.

Foto: facebook.com

Džilas lietā ir noteikta vienu miljonu liela drošības nauda, kuru iemaksājot sieviete tiesu varēs sagaidīt uz brīvām kājām.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu