Vūpija Goldberga uzskata, ka vīrietis var sist sievieti (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Vūpija Goldberga, viesojoties raidījumā «The view», atzinusi, ka daudzi cilvēki ir audzināti citādi nekā viņa, bet, ja kāds viņai iesit, instinkts liek nekavējoties sist pretī, nevis prasīt, kāpēc viņai kāds iesitis.

Aktrise Vūpija Goldberga stāsta, ka daudzi cilvēki ir audzināti citādi un problēmas risina miermīlīgā ceļā, bet viņai vienmēr ir mācīts, ka jācīnās par sevi un, ja kāds tev iesit, tu automātiski iegūsti tiesības sist pretī.

Vūpija zina: ja tu kādam iesit, tev ir jābūt gatavam, ka sekos sitiens atpakaļ, un, pirms sit, ir jāizvērtē savas iespējas uzvarēt. Arī ja šādu iespēju nav, gods ir svarīgāks par zaudējumu un ir jācīnās.

Tāpat viņa uzskata, ka vīrietim ir tiesības iesist sievietei, ja viņa iesit viņam, visi esam cilvēki un vienlīdzīgi, ja sievietei ir drosme iesist vīrietim, viņai jābūt gatavai saņemt sitienus.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu