Kinoteātros: Blondīne, Godzilla un Apsēstā māja (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 16.maijā, Latvijas kinoteātros sāk izrādīt komēdiju «Blondīne ēterā» («Walk of Shame») ar Elizabeti Benksu («Pirmklasīgās», «Bada spēles», «Kas gaidāms, kad gaidāms bērns», «Aizbēgt trīs dienās») un Džeimsu Mārsdenu («X-Cilvēki», «Seksa brauciens») titullomās, šausmeni «Apsēstā māja 2», grāvēju «Godzilla» un aktiera Pola Volkera pēdējo filmu «13.rajons: ķieģeļu savrupnami».

 
Elizabete Benksa
Elizabete Benksa Foto: publicitātes

«Blondīne ēterā»

Aktuālajā filmā Losandželosas TV ziņu diktore (Elizabete Benksa) pēc neveiksmīgas darba intervijas ļaujas draudzeņu aicinājumam kopīgi apmeklēt ballīti vienā no elegantākajiem pilsētas klubiem. Pēc mežonīgas nakts viņu svešinieka gultā pamodina aģenta sūtīta īsziņa, informējot, ka iepriekšējās dienas intervija ir bijusi veiksmīga un ka viņai tiek piedāvāts kārotais darbs. Tomēr piedāvājums ir spēkā ar nosacījumu, ja viņa pēc astoņām stundām tiksies ar TV kanāla pārstāvjiem otrā pilsētas pusē. Bez naudas, telefona un auto viņa sāk komiskiem atgadījumiem bagātu mēģinājumu paspēt uz viņas dzīvē svarīgāko tikšanos.

Fragments no intervijas ar filmas centrālo zvaigzni Elizabeti Benksu:

Jūs esat piedalījusies vairākās veiksmīgās komēdijās (piemēram, «Nevainīgs 40 gadu vecumā», «Zaks un Miri taisa porno», TV seriālos «Scrubs», «30 Rock» u.c.). Kāpēc nolēmāt piedalīties filmā «Blondīne ēterā»?

«Esmu komēdiju aktrise, taču jāatzīst, ka pēdējā laikā vairāk esmu piedalījusies nopietnākās filmās. Man patīk jaunās filmas ideja, ka noteiktā laikā jāpagūst veikt sarežģītu ceļu, kas vienlaikus palīdz manai varonei atrast pašai sevi. Mana varone saka, ko domā, un neliekuļo.»

Vai filmā ir ainas, kuras bija tik neķītras, ka tās netika iekļautas gala versijā?

«Jā, filmā ir arī neķītri jociņi. Filmēties šajā lentē bija ļoti jautri, un mani nebiedē neķītri jociņi vai ainas – esmu piedalījusies filmās, kurās šādu joku netrūkst. Tomēr man šķiet, ka dažu labu ainu montāžas procesā no jaunās filmas nācās izgriezt...»

Pēc piedalīšanās «Bada spēlēs», kur jūs spēlējat ļoti izteiksmīgu varoni izteiksmīgos tērpos, jūs piekrītat, ka šī varone starp jūsu līdzšinējām lomām ir visspilgtākā?

«Noteikti. Piedaloties šāda mēroga projektā, kas ir viena no pēdējo gadu populārākajām kino sāgām, un spēlējot spilgtu varoni, šī loma noteikti ir visīpašākā, un cita tāda man nav bijusi. Nesen pabeidzu filmēties pēdējā «Bada spēļu» franšīzes daļā un paguvu atvadīties no šīs varones. Emocionāls mirklis.»

Jūs nesen ieskaņojāt vienu no titullomām «LEGO filmā», kas ir viena no šā gada komerciāli veiksmīgākajām filmām. Ir izziņota «LEGO filmas» turpinājuma veidošana...

«Lomas ieskaņošana bija tik jautrs process, ka lielāko daļu visa materiāla, ko mēs studijā ierakstījām, nemaz nevarētu iekļaut ģimenes filmā (smejas). Tas bija neaprakstāmi. Taču mana varone «LEGO filmā» ir līdzīga manai varonei aktuālajā komēdijā – viņas abas ir daudzšķautņainas un apņēmības pilnas sievietes.»

 
Foto: publicitātes

Godzilla

Pasaulslavenais, milzu dinozauram līdzīgais briesmonis Godzilla stājas pretī ļauniem monstriem, kas radušies nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā un sākuši apdraudēt pašu cilvēku eksistenci.

Filmas režisors - Gerets Edvardss, scenārija autori - Makss Borenšteins un Deivs Kalahems. Par iespaidīgiem vizuālajiem efektiem parūpējies trīskārtējais «Oskara» balvas laureāts Džims Rīgels (triloģija «Gredzenu pavēlnieks»).

Lomās - Braiens Krenstons, Elizabete Olsena, Ārons Teilors Džonsons, Žiljeta Binoša, Sallija Hokinsa, Deivids Stretērns un citi.

 
Foto: publicitātes

Apsēstā māja 2

Šausmu komēdijas «A Haunted House» turpinājums!

Izdzinis ļaunos garus no savas mīļotās, Malkoms nolemj sākt jaunu un skaistu dzīvi kopā ar Meganu. Viņi pārceļas uz savu sapņu māju, taču drīz vien tajā sāk atgadīties dīvaini notikumi.

Iedvesmojušies no jaunākajām supernaturālajām šausmenēm, komēdijas «Apsēstā māja 2» autori piedāvā nervus kutinošu stāstu! Izrādīsies, ka apsēsta nav tikai māja vien.

 
Foto: publicitātes

Brick Mansions

«13.rajons: ķieģeļu savrupnami»

Aktiera Pola Volkera pēdējā filmā viņš atveido specaģentu Damienu. Detroitā, kurā vairāki kvartāli tukšu dzīvojamo māju atgādina par aizgājušiem labākiem laikiem, nu saimnieko bīstami noziedznieki.

Nespējot kontrolēt strauji augošo noziedzību, varas iestādes ir norobežojušas šos ķieģeļu savrupnamus, lai aizsargātu mierīgos iedzīvotājus. Šeit izdzīvos tikai raupjākie un stiprākie. Vardarbīgajā sabiedrībā noteikumus diktē narkotiku karalis Tremēns (reperis RZA), kura ceļi pēc kārtējās laupīšanas krustojas ar slepeno aģentu Damienu (Pols Volkers). Viņiem ir kārtojami seni rēķini, tādēļ robeža starp taisnīgumu un atriebību ir plāna kā asmens.

Par Damiena sabiedroto kļūst Lino, kurš, lai gan iesprostots 13.rajonā, tomēr cenšas dzīvot godīgu dzīvi, līdz drīz izrādās, ka viņiem ir kopīgs ienaidnieks. Tremeins nolaupa Lino draudzeni, un tas izraisa emocionālus, adrenalīna pārpilnus notikumus, liekot Lino un Damienam izjust cieņu vienam pret otru. Kļūstot par draugiem vidē, kurā jebkurā brīdī var sagaidīt dunci mugurā, abi drīz vien apjauš, ka gan 13.rajonā, gan ārpus tā sienām daudz kas ir citādāk, nekā šķitis līdz šim.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu