Vandaļi izdemolējuši saziedoto mantu glabātuvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pagaidām nenoskaidroti vandaļi nesen izdemolējuši Alojas novada Sociālā dienesta ierīkoto «Labo mantu noliktavu», kur atradās cilvēku saziedotās mantas.

Alojas novada domes Sociālā dienesta vadītāja Inga Brente-Mieze lūdza atsaukties visus, kas ir kaut ko redzējuši vai, iespējams, pat zina, kas šo «varoņdarbu» ir paveicis.

Fotogrāfijās redzamais vandalisms noticis Alojā, iespējams, kādā no iepriekšējām brīvdienām, Kluba ielā, vecajā pasta mājā, kur Alojas novada Sociālais dienests bija ierīkojis «Labo mantu noliktavu» jeb punktu, kur tiek uzkrātas labu cilvēku saziedotās mantas.

Nekas no saziedotajām mantām nav nozagts, tās tikai sabojātas.
Foto: TVNET lasītājs

Bija daudz lietu, drēbju, datora monitors, daudz trauku, skapju u.tml.

Pēc vandalisma lielākā daļa lietu ir izmetamas.

Aptuveni 70-80 dažādu trauku un stikla izstrādājumu ir sasisti sīkās daļiņās, datora monitors sasists, skapji izdemolēti, plaukti izārdīti, drēbes izmētātas.

Vandaļi iekāpuši un izkāpuši pa pašu rokām izsisto logu un vēl paguvuši izlauzt pagalma durvis.

Visticamāk, vandaļi bijuši vietējie iedzīvotāji.

Inga Brente-Mieze lūdz visus, kas ir redzējuši personas, kas šo paveikušas, ziņot policijai. Sociālais dienests izsaka pateicību visiem, kas nesavtīgi ziedoja savas mantas, lai palīdzētu citiem.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu