Imbruglija ir lepna par saviem 40. Vēlas kļūt par māmiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Deviņdesmito gadu vidū tik ļoti populārā itāļu izcelsmes austrāliešu popzvaigzne Natālija Imbruglija (Natalie Imbruglia) intervijā žurnālam «Red» atzinusi, ka ir lepna par savu vecumu (dziedātājai šobrīd ir 40) un nopietni domā par mātes lomu.

Apaļi četrdiesmit daiļajai tumšmatei, kas savulaik popularitāti ieguva seriālā «Kaimiņi», palika 4. februārī.

«Es vēlos cilvēkiem pavēstīt, ka tiešām jūtos lepna par saviem 40,» viņa saka žurnāla «Red» jūlija numurā. «Ziniet, ja esi Holivudā, un atklāj savu vecumu, tad visi tevi mēģina apklusināt. Es domāju, ka tas ir pretīgi... Esmu mierā ar novecošanu. Pajautājiet man to atkal pēc pieciem gadiem, varbūt tad man būs krīze.»

@redmagazine shoot out fri!! ?

A photo posted by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Tālāk intervijā hita «Torn» dziedātāja atzinusi, ka vēlas pati savus bērnus. «Es noteikti gribu bērnus. Vai pati savus? Jā, noteikti,» viņa saka. «Tiesa, es neesmu vēl šai idejai pieķērusies tā pa īstam, bet arī nepretojos. Man ir vēl laiks.

Ir jau mazliet dīvaini, ka manas vienaudzes jau dzemdē trešos...

tas ir grūti, jo mēs visi zinām, ka tas ir īpašs māmiņu klubs.»

Intervijā Natālija arī izkliedēja dažas baumas, noliedzot, kad jebkad ir bijusi romantiskās attiecībās ar Robiju Viljamsu, Hariju Stalsu un princi Hariju. Uz jautājumu par seriāla «Friends» aktieri Deividu Švimmeru (David Schwimmer) viņa atzina, ka «tās bija ļoti laimīgas attiecības». Bet par «Coldplay» līderi Krisu Mārtinu viņa saka: «Esam vienkārši čomi, un neesmu Krisu satikusi veselu mūžību.»

Atgādinām, ka šogad klajā nāks jauns Imbruglijas albums «Male» (ierakstā skan dažādu vīriešu dziedātas dziesmas Natālijas izpildījumā). Tā veicināšanas tūres ietvaros šovasar šī austrāliešu daiļava viesosies Rīgā jaunās programmas «Live Under Sky» («Koncerts zem klajas debess») ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu