Aktrise nogalina sievieti un nevēlas ģimenei izmaksāt sāpju naudu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Melrose place» zvaigzne Eimija Lokana-Bovenaizera atsakās samaksāt par tiesas darbiem, kuri viņai beigušies ar cietumsodu, kā arī sāpju naudas apjoms viņai liekas pārāk liels. Aktrise 2010.gadā alkohola reibumā izraisīja avāriju, kurā bojā gāja sieviete. Eimija uzskata, ka cietušās sievietes ģimene pieprasa pārāk daudz naudas.

2012.gada novembrī tiesa izteica spriedumu, kura ietvaros aktrisei Eimijai Lokanai-Bovenaizerai cietumā ir jāpavada trīs gadi. Aktrisei ir jāsedz arī tiesas izdevumi un jāizmaksā mirušās sievietes ģimenei konkrēta naudas summa, kuru aktrise atsakās izmaksāt uzskatot, ka summa par sievietes nāvi un ciešanām ir pārāk liela.

Foto: TT NYHETSBYRN

Mirušās sievietes vīrs ir šokā par aktrises paziņojumiem un saprot, ka iznākot no cietuma nekas nemainīsies, sieviete lietos alkoholu, brauks ar automašīnu un iespējams, viņas dēļ bojā ies vēl kāds cilvēks.

Tiesnesis vēl nav publiskojis savu paziņojumu par to vai aktrises iesniegums par naudas summas samazināšanu tiks pieņemts izskatīšanai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu