Iznāk Jāņa Lūsēna apvienības «Promenāde» pirmais albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iznācis komponista Jāņa Lūsēna jaunizveidotās muzikālās apvienības «Promenāde» pirmais albums «Dāvana», pavēstīja «Izklaides producentu grupa 7». Albuma prezentācijas koncerts notiks 3. jūnijā «Daugavas koncertzālē».

«Pēc ilgākas darbošanās vokālās kamermūzikas lauciņā atkal esmu pievērsies popmūzikai, izveidojot lielisku latviešu estrādes duetu – Anmary un Uģi Rozi.. Daudzu gadu garumā bija tapušas dziesmas, kuru muzikālā stilistika bija brīva no kāda projekta noteiktajiem rāmjiem un pie manis nonākusī dzeja prasīt prasījās uz delverībām. Faktiski «Promenāde» – tā ir muzikāla koķetērija ar dažādiem stiliem, raksturiem, vieglu humora devu un rotaļīgumu,» projektu raksturojis Lūsēns.

Koncertā uzstāsies Anmary un Uģis Roze, pie taustiņiem un konferensjē lomā būs komponists Jānis Lūsēns , bass – Jānis Lūsēns (juniors), ģitāra – Rihards Goba un ritma meistars – Harijs Gūtmanis.

Albumā «Dāvana» apvienotas 14 dziesmas. Dziesmu tekstu pamatā ir Ojāra Vācieša, Māra Čaklā, Inese Zanderes, Māra Melgalvja un citu dzeja.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu