Sveicam radio SWH 21. dzimšanas dienā! Tā tik turēt! (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

15.maijā visas dienas garumā Radio SWH pārraida īpaši sagatavotu svētku ēteru un saņem sveicienus no klausītājiem visā pasaulē. Arī TVNET vēlas sveikt Radio SWH šajā jaunības trakulībai un enerģijai raksturīgajā gada skaitlī!

Priecājamies kopā ar iemīļoto Radio SWH un baudām dzimšanas dienas programmu!

  • Rīta Svītā pie Andra Freidenfelda un Jutas Jazz jau no pulksten 9:00 viesojās grupa Keksi ar dzīvo mūziku divpadsmit mūziķu sastāvā un īpašajiem viesiem.
  • Dienas vidū no plkst. 12:30 Normunda Rutuļa vadīto ēteru pieskandinās grupa Elektrofolk, savukārt 14:30 notiks Radio SWH dzimšanas dienas akcijas «Radio SWH 21 = 21 iespēja redzēt Pīteru Geibrielu» noslēgums.
  • Arta Dvarionas ēterā no 17:00 līdz 18:00 viesosies jaunākā radio SWH raidījuma balss – DJ Monsta, kurš no 16.maija ar raidījumu Sound Round būs dzirdams Radio SWH ēterā piektdienu vakaros.
  • Raidījums Sound Round katru piektdienu no 20:00 līdz 23:00 iesildīs nedēļas nogalei ar jaunāko mūziku elektroniskās, funk, broken beat u.c. žanros. Raidījuma lielākā daļa ir balstīta uz iepriekšminēto žanru jaunizdotajiem ierakstiem.
  • Savukārt Dzīvajās vakariņās Gustavs Terzens skaidros attiecības ar skandalozo mūziķi Andri Kiviču.
Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvičs
Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvičs Foto: publicitātes

www.radioswh.lv

AS Radio SWH šajā gadā ir domājusi ne tikai par programmas papildināšanu, bet arī par apraides tehnisko kvalitāti. Esam sagādājuši Positivus festivāla apmeklētājiem iespēju kvalitatīvi klausīties oficiālo Positivus festivāla radio – Radio SWH Salacgrīvā un tās apkārtnē frekvencē 96.1 FM.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu