Rīgā uzstāsies blūzmenis J.C. Smith

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26. maijā «Splendid Palace» uzstāsies amerikāņu blūzmenis J.C. Smith, kurš ir uzstājies un piedalījies ierakstos kopā ar tādām leģendām kā Hubert Sumlin, B.B. King, Buddy Guy, Buddy Miles, Son Seals Willie Bigeyes Smith, Pinetop Perkins un daudziem citiem, informē kompānija «Premier SHOW».

2006. gadā viņa grupa «J.C. Smith Band» tika atzīta par labāko gada grupu un iekļauta blūza slavas zālē «West Coast Blues Hall of Fame». Šī ir visprestižākā blūza balva ASV, kuru saņem ievērojami blūza mūziķi.

Sākotnēji J.C. Smith spēlēja bungas, taču 2000. gadā rokās paņēma ģitāru un 2001. gadā laida klajā debijas plati «Midnight Creeper».

2004. gadā seko ieraksts «That's What I'm Talk'n'Bout». 2009. gada ieraksts «Defining Cool» tika nominēts «Grammy» balvai.

Šogad klajā nācis jauns albums «Love Mechanics», kas tapis slavenajā «Fantasy Studio», kurā savu mūziku ierakstījuši «Aerosmith», David Bowie, Eric Clapton. Albumā skan gan paša mistera Smita sacerētie skaņdarbi, gan arī citu slavenu blūza autoru aranžējumi.

Ar šā albuma programmu Smits uzstāsies Rīgā 26. maijā «Splendid Palace» zālē. Kopā ar slaveno mūziķi spēlēs pašmāju grupa «The Blues Gang».

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu paradīze» kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļesu cenas – no 10 līdz 25 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu