Latvala pēc trešās dienas saglabā līderpozīciju Portugāles rallijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Volkswagen» braucējs Jari Mati Latvala no Somijas sestdien pēc pasaules autorallija čempionāta (WRC) piektā posma, kas risinājās Portugālē, otrās pilnās sacensību dienas saglabāja līderpozīciju kopvērtējumā.

Latvala par 9,5 sekundēm apsteidz pašreizējo pasaules čempionu un kopvērtējuma līderi francūzi Sebastjanu Ožjē no «Volkswagen» komandas, kurš dienu iesāka vien sestajā vietā.

Tikmēr uz trešo vietu atkritis «Citroen» pilots Kriss Mīke no Lielbritānijas, kurš iepriekšējā etapā Argentīnā guva savas karjeras pirmo uzvaru, Latvalam zaudējot 20 sekundes. Uzreiz aiz viņa ir vēl viens «Volkswagen» pilots Andrēass Mikelsens no Norvēģijas.

Portugāles rallijs noslēgsies svētdien.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem Ožjē ar 81 punktu joprojām atrodas pārliecinošā līderpozīcijā. Viņam ar 51 punktu seko «Citroen» braucējs Madss Estbergs no Norvēģijas, bet trešais ar 47 punktiem ir Mikelsens.

Šajā sezonā pasaules čempionāta kalendārā ir 13 sacīkstes. Noslēdzošais sezonas posms novembra vidū tiks aizvadīts Velsā.

Kā zināms, pēc 2014.gada WRC sezonas savu karjeru noslēdza 2008. un 2009.gada pasaules vicečempions Miko Hirvonens no Somijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu