Riks Nešs kaldina «Rangers» uzvaru pār «Lightning»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas «Rangers» ar 5:1 piektdien viesos uzvarēja Tampabejas «Lightning» Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences finālā un izlīdzināja rezultātu sērijā 2-2.

Riks Nešs guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Viņš atklāja rezultātu pirmā perioda beigās. Otrajā Stīvens Stamkoss panāca izlīdzinājumu, taču Kriss Kreiders un Kīts Jandls panāca jau 3:1, trešajā periodā ceturtos vārtus guva Martins Sanluī, bet piektos vēlreiz Nešs.

Par spēles pirmo zvaigzni atzina «Rangers» vārtsargu Henriku Lundkvistu, kurš atvairīja 38 no 39 metieniem. Zaudētājiem Bens Bišops atvairīja 19 no 24 metieniem.

«Lightning» sistēmā ir arī Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Sērijas piektā spēle svētdien notiks Ņujorkā. Rietumu konferences finālsērijā ceturtā spēle sestdien notiks Čikāgā, kur vietējā «Blackhawks» sērijā līdz četrām uzvarām pret Anaheimas «Ducks» ir zaudētājos ar 1:2.

Konferenču čempiones sacentīsies Stenlija kausa izcīņas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu