Pasniegtas KHL sezonas balvas; MVP - Radulovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas CSKA komandas līderis Aleksandrs Radulovs ceturtdien nosaukts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju.

Radulovs kļuva par rezultatīvāko spēlētāju gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas turnīrā. Regulārajā čempionātā viņš 46 mačos izcēlās ar 24 vārtiem un 47 rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausā 16 dueļos savāca astoņus vārtus un 13 piespēles.

Tāpat sezonas noslēguma pasākumā Radulovs saņēma līgas rezultatīvākā un lietderīgākā (lietderības koeficients +37) spēlētāja balvas.

Pie līgas labākā vārtu guvēja balvas tika amerikānis Stīvs Mozess (Helsinku «Jokerit»), par rezultatīvāko aizsargu kļuva Kirils Koļcovs (Ufas «Salavat Julajev»), bet rezultatīvākā uzbrucēju trijnieka balvu ieguva Astanas «Baris» pārstāvji Brondons Bočenskis, Naidžels Douss un Dastins Boids.

Par ātrāko vārtu guvumu specbalvu saņēma Jimmijs Ēriksons (Sanktpēterburgas SKA), bet vēlāko - Romāns Ļubimovs (CSKA). Tikmēr pie džentlmeņu balvām tikuši Viktors Antipins (Magņitogorskas «Metallurg») un Jevgeņijs Dadonovs (SKA), bet par dzelzs cilvēku atzīts Maksims Jakuceņa, kurš pēdējo trīs sezonu laikā nav izlaidis nevienu maču.

Minskas «Dinamo» komanda saņēmusi balvu par augstāko vidējo apmeklētību, bet par uzticību hokejam balvu ieguvis pieredzējušais Mitišču «Atlant» vienības uzbrucējs Vjačeslavs Kozlovs.

Par turnīra labāko treneri nosaukts Vjačeslavs Bikovs, kurš trenē čempioni SKA, saņemot Viktora Tihonova vārdā nosaukto balvu.

Par labāko vārtsargu atzīts cits SKA pārstāvis Miko Koskinens, par progresējušāko spēlētāju nosaukts viņa komandas biedrs Artēmijs Panarins, bet par labāko jauno hokejistu - Maksims Mamins (CSKA).

Tikmēr par labāko tiesnesi nosaukts Aleksejs Aņisimovs, apsteidzot latvieti Eduardu Odiņu un Vjačeslavu Bulanovu, kuri šo titulu bija savā starpā sadalījuši katrā no pirmajām sešām līgas sezonām.

Savukārt simboliskajā izlasē iekļauti vārtsargs Andešs Nilsons (Kazaņas «Ak Bars»), aizsargi Ņikita Zaicevs (CSKA) un Maksims Čudinovs (SKA), kā arī uzbrucēji Radulovs, Mozess un Panarins.

Līdz ar to pie KHL balvām šosezon nav ticis neviens Rīgas «Dinamo» spēlētājs vai kāds cits Latvijas pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu