1. Rokkafejnīcā austriešu rokgrupa «Gin Ga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. maijā Latvijas 1. Rokkafejnīcā koncertu sniegs viena no perspektīvākajām Austrijas jaunajām rokgrupām «Gin Ga».

««Gin Ga» ir atvērti plašam ietekmju un instrumentu spektram. Viņi interpretē popmūziku kā mākslas formu, tomēr neaizmirst arī par tās izklaidējošo lomu. «Gin Ga» rada muzikālu spriedzi, kas salīdzināma ar grupu «Talking Heads» tās labākajos laikos. Pat vokāls brīžiem sasniedz absolūto enerģiju, kas raksturīga «Talking Heads» līderim Deividam Bērnam,» par «Gin Ga» raksta Berlīnes mūzikas izdevums «Zitty Magazine».

2012. gada nogalē «Gin Ga» debitēja ar singlu «Dancer», kas tika atsaucīgi uzņemts un atskaņots ne vien Austrijas, bet arī Šveices, Francijas, Spānijas, Norvēģijas, Īrijas, Igaunijas un Lietuvas radiostacijās. Grupas panākumi turpinājās ar singliem «Golden Boy» un «Remember Whatever», kad tās faniem pievienojās arī radioklausītāji Vācijā, Somijā un Latvijā. 2014. gadā nāca klajā grupas debijas albums «Yes/No».

Aizvadīto trīs gadu laikā «Gin Ga» aktīvi koncertējuši Eiropā un ASV, piedaloties festivālos «Eurosonic» (Nīderlande), «SPOT» (Dānija),» Culture Collide» (ASV), «Tallinn Music Week» (Igaunija), «Primavera Sound» (Spānija), kā arī uzstājušies daudzos klubos un koncertzālēs Austrijā, Vācijā, Beļģijā, Francijā, Čehijā, Ungārijā un citās Eiropas valstīs.

Šogad «Gin Ga» gatavojas izdot otro albumu un pirmo reizi koncertēs Rīgā – 22. maijā Latvijas 1. Rokkafejnīcā (Mārstaļu ielā 2/4), sākums 22:30, ieeja bez maksas.

Koncerts notiek sadarbībā ar Austrijas vēstniecību Rīgā un mūzikas izdevniecību «I Love You Records».

www.thisisginga.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu