ASV kinoteātros labs starts «Sliktajiem kaimiņiem» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Fantastisks starts Ziemeļamerikas kinoteātros padodas komēdijai «Sliktie kaimiņi» («Bad Neighbors»), bet 3D piedzīvojumu filma «Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2» («The Amazing Spiderman 2») piedzīvo smagu ieņēmumu kritumu, ziņo «kinokino.lv».

Savā pirmajā nedēļas nogalē filma «Sliktie kaimiņi» iekasējusi 51 miljonu dolāru, kas komēdiju žanrā ir vairāk nekā izcils starts. Pozitīvās atsauksmes noteikti ļaus saglabāt augstu popularitātes līmeni un sasniegt lielu ieņēmumu kopsummu.

Filmas sižets stāsta par kādu klusā piepilsētā dzīvojošu jaunu ģimenīti, kurai kādā saulainā dienā kaimiņos ievācas studentu brālība. Un, ja kādam šķiet, ka viņš spēj prognozēt turpmāko notikumu attīstības gaitu, kas tāds nebūs pat sapņos rādījies.

Filmas režisors ir Nikolass Stollers, bet galvenajās lomās - Sets Rodžens, Zaks Efrons, Roza Birna, Kristofers Mincs-Plass, Deivs Franko un Līza Kudrova.

«Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2» savā otrajā nedēļas nogalē spējis iekasēt 37,2 miljonus. Tas ir aptuveni 60% kritums attiecībā pret pagājušo nedēļu. Filmai ļoti labi veicas starptautiskajā tirgū, kas ļāvis kopā iekasēt jau teju 600 miljonus.

Jaunajā filmā Pīteram Pārkeram/Zirnekļcilvēkam (Endrjū Gārfīlds) nākas ne tikai izcīnīt uzvaru pār saviem iekšējiem dēmoniem un rūpēties par draudzeni, bet arī stāties pretī korporācijai «OsCorp» un ar milzu spēku apveltītajam zinātniekam Elektro, kas apdraud gan Pītera, gan Ņujorkas iedzīvotāju dzīvi.

Spītējot nopietnai konkurencei, labu sniegumu demonstrējusi komēdija «Atriebība sieviešu gaumē» («The Other Woman»), kurā tēlo tādas skaistules kā Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Leslija Mana (Leslie Mann), Keita Aptone (Kate Upton), repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) u.c. Iekasēti 9,3 miljoni, kas devis trešo vietu. Globālā mērogā filmas ieņēmumi jau stabili pārsnieguši 100 miljonus.

Foto: publicitātes
Keita Aptone filmas «Atriebība sieviešu gaumē» pirmizrādē
Keita Aptone filmas «Atriebība sieviešu gaumē» pirmizrādē Foto: Reuters/ScanPix

4. vietu ieņem kristīgā drāma «Debesis ir!» («Heaven is for real») - stāsts par četrgadīgu zēnu Koltonu Bērpo, kas «pabijis Debesīs». Filmas pamatā Toda Bērpo (Todd Burpo) un Linnas Vinsentas (Lynn Vincent) grāmata ar tādu pašu nosaukumu. Grāmata izdota arī latviski.

Šoreiz iekasēti 7 miljoni.

Uz 5. vietu noslīdējusi vērienīgā komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas Kareivis» («Captain America: The Winter Soldier»), bet zilie papagaiļi «Rio 2» - numur 6.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu