Daugaviņš: Momentu realizācija mūs pievīla (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Mums bija daudz iespēju, ļoti daudz. Tomēr momentu realizācija mūs šoreiz pievīla,» pēc zaudējuma (2:3) Vācijas izlasei sacīja Latvijas valstsvienības uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Tāpat hokejists atzina, ka pirms mača bija sajutis nelielu nogurumu.

Līdzīga cīņa

«Šī bija ļoti grūta spēle, līdzīgi kā ar Somiju. Vācija ir ātra komanda, kas met ripu zonā un pēc tās iet ar spēka paņēmienu. Uzskatu, ka mačs bija ļoti saspringts. Mums bija daudz iespēju, ļoti daudz. Tomēr momentu realizācija mūs šoreiz pievīla,» sacīja Daugaviņš.

«Arī viņiem spēle bija iepriekšējā vakarā, tādēļ sūdzēties par nogurumu nav pamata,» piebilda izlases vadošais uzbrucējs.

«Pie pirmā noraidījuma es vispār nesapratu, kāpēc tieku sodīts,» atzina Daugaviņš «Šajā vairākumā Vācijai arī izdevās gūt vārtus. Savukārt otrajā pārkāpumā biju pārliecināts, ka arī vācietis tiks sodīts, jo viņš mani klupināja ar kāju.»

Nevarēja aizmigt

«Ar spēkiem ir tā kā ir,» atklāja izlases hokejists. «Ja godīgi, tad vakar vispār nebija iespējams aizmigt, visu laiku galvā kaut kādas domas grozījās. No rīta piecēlos un jutos labi, taču uz spēles sākumu parādījās nogurums.»

«Ar Vāciju mums vienmēr ir principiālas cīņas. Kā jau teicu, izveidojām labus momentus, bet ripa atkal nekrita iekšā. Arī vārtsargs viņiem nostāvēja pa pirmo. Vācija pelnīti uzvarēja,» tiešs bija Daugaviņš.

Latvijas izlases uzbrucējs sarunas nobeigumā pastāstīja, ka rītdien valstsvienībai esot brīvdiena un komanda to izmantos, lai atvilktu elpu.

Vācija turnīra pirmajā spēlē sestdien ar rezultātu 2:1 tikai pēcspēles metienu sērijā pieveica Kazahstānas valstsvienību.

Nākamo maču Latvijas komanda aizvadīs otrdienas vakarā, kad spēkiem mērosies ar Kazahstānu. Turpinājumā gaidāmas cīņas ar ASV, Krieviju, Baltkrieviju un Šveici.

B apakšgrupa

datumslaiksspēle
13.05.2014.20.45Kazahstāna - Latvija
15.05.2014.16.45ASV - Latvija
17.05.2014.12.45Latvija - Krievija
19.05.2014.20.45Latvija - Baltkrievija
20.05.2014.16.45Latvija - Šveice

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde mūsu komandai ļoti augstu uzdevumu neizvirzīja - jāiekļūst labāko 10 komandu skaitā.

Latvijas izlases sastāvs spēlei ar Vāciju

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, (Edgars Masaļskis).

Aizsargi: Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Jēkabs Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Māris Jass, Artūrs Kulda.

Uzbrucēji: Gints Meija, Andris Džeriņš, Koba Jass, Armands Bērziņš, Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs, Miks Indrašis, Herberts Vasiļjevs, Ronalds Ķēniņš, Miķelis Rēdlihs, Zemgus Girgensons, Roberts Lipsbergs, Kaspars Daugaviņš.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu