Slavenības pelna miljonus, bet taupa katru centu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Slavenības, pateicoties savam talantam, pelna lielu naudu, bet daudzas no viņām tieši naudas pieauguma dēļ vēlas vēl vairāk naudas un nevēlas to tērēt. Atteikšanās maksāt un kaulēšanās gadījumi reizēm ir tik šokējoši, ka beigu beigās pašas zvaigznes nokaunas par sevi.

Laikā, kad aktieris Ovens Vilsons satikās ar aktrisi Keitu Hadsoni, aktieris rīkoja lielu dzimšanas dienas ballīti par godu mīļotās jubilejai. Ovens tik ērti jutās savā mīļotā vīrieša statusā, ka uz ballīti uzaicināja pat aktrises bijušo draugu. Brīdī, kad viesmīle atnesa čeku, Vilsons to ignorēja un neizrādīja ne mazāko vēlmi to apmaksāt. Aktieris sēdēja, sakrustojis rokas, un vērās tālumā. Beigu beigās, neērtajam mirklim ieilgstot, tieši Hadsones bijušais mīļotais bija tas, kurš samaksāja rēķinu.

Dziedātāja Madonna ir atzīta par vienu no ietekmīgākajām mūsdienu dziedātājām, bet tas nenozīmē, ka māksliniece nav skopa. Veikalos viņa nekad nemaksā par apģērbu, bet liek pārdevējām zvanīt menedžerim un sarunāt, ka viņa apģērbu saņems par velti. Tāpat arī viņas darbinieki var necerēt saņemt brīvdienu bonusus, jo Madona uzskata, ka viņiem ir jājūtas lepniem jau par to, ka strādā viņas paspārnē.

Foto: TT NYHETSBYRN

Televīzijas šova «The Americas next top model» dibinātāja, modele Taira Benksa atzinusies: lai ietaupītu katru centu, viņa vienmēr no viesnīcu numuriņiem paņem visas ziepes un mazos šampūniņus, jo tie ir ierēķināti cenā un viņa nesaprot, kāpēc tie būtu jāatstāj numuriņā, ja tos var lietot mājās.

Seriāla «Bafija, vampīru medniece» zvaigzne Sāra Mišela Gelāra vienmēr iepērkoties prasa atlaidi precēm, tāpat iepērkoties viņa izmanto kuponus, kuri sniedz atlaides, jo nesaprot, kāpēc viņai par lietām būtu jāmaksā pilna summa, ja to var nedarīt.

Pasaules pelnošākā modele Žizele Bundhena par vienu reklāmas kampaņu saņem 42 miljonus dolāru, bet, apmeklējot Venēciju, sīko preču bodītē, ieraugot skaistas kediņas, viņa par tām nevēlējās maksāt, bet jautāja veikaliņa saimniekam, vai var tās dabūt tāpat. Modele bija šokā, dzirdot atteikuma vārdus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu