Foto: Deju uzveduma «Riga Magic Dance» ģenerālmēģinājums (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/Rīga 2014

Šovakar un rīt plkst.18 Ķīpsalas izstāžu hallē notiks uzvedums «Riga Magic Dance», kas stāstīs par emocijām katra cilvēka dzīvē. Ielūkojies deju šovā jau tagad!

10. un 11. maijā Ķīpsalas hallē valdīs deja, sports un daudz, daudz emociju, jo vairāk nekā 250 ekstrēmo sporta veidu un mūsdienu dejas lietpratēju izdzīvos dejiski ekstremālu uzvedumu «Riga Magic Dance». Mākslinieki sola pamatīgu devu adrenalīna! Uzvedums ir Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas notikums.

«Riga Magic Dance» režisore Edīte Ābeltiņa stāsta, ka uzveduma stāsts sekos līdzi kāda ģitārista dzīvei, kura lomā iejutīsies leģendārās grupas «Linga» ģitārists Viktors Fedosejevs.

«Stāsts balstīts uz plašu un krāšņu cilvēka emociju gammu – vientulību, vilšanos, prieku, skumjām, dusmām, eiforiju un, protams, mīlestību. Katrs skatītājs varēs sasaistīt šo stāstu ar savu dzīvi,» – tā Ābeltiņa.

«Riga Magic Dance» ir viens no Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikumiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu