Ēras beigas. Pēc 33 gadiem Deivids Letermans pamet «Late Show»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešdien tiks izrādīta pēdējā sarunu šova «Late Show» sērija, kuru vadīs televīzijas personība Deivids Letermans. 68 gadus vecais Letermans ir visilgāk strādājošais amerikāņu vakara programmas sarunu šovu vadītājs. Viņš vadījis vairāk nekā 6000 sērijas. Pagājušonedēļ pārraidē «Late Show» piedalījās tādas visā pasaulē pazīstamas slavenības kā Opra Vinfrija, Džordžs Klūnijs, Džūlija Robertsa, Adams Sandlers, Als Pačīno un Bils Klintons.

Šonedēļ raidījumā bija redzami aktieri Toms Henks un Bils Marijs, kā arī mūziķi Bobs Dilans un Edijs Veders. Pēdējā sērija ar Letermana piedalīšanos paredzēta trešdien.

«Esmu kails un nobijies,» svētdien jokoja Letermans. «Jebkuras lielas pārmaiņas dzīvē mani ļoti biedē.»

«Late Show» tiek demonstrēts telekanālā CBS darba dienu vakaros plkst.23.35. Tajā ir intervijas ar slavenībām, komēdijas skeči un joki par jaunākajiem notikumiem.

Letermens vadījis raidījumu «Late Show with David Letterman» kopš 1993. gada, kad pārtrauca darbu konkurējošajā telekanālā NBC.

Viņa vadītais šovs ieguvis daudzus apbalvojumus, un tajā viesojušās daudzas ietekmīgas personas un slavenības, tostarp ASV prezidents Baraks Obama.

Letermana vietā uz turpmākajiem pieciem gadiem stāsies amerikāņu komiķis Stīvens Kolbērs. 49 gadus vecais Kolbērs kopš 2005. gada vada satīrisko pārraidi «The Colbert Report», kas ieguvusi vairākus «Emmy» apbalvojumus. Kolbērs tajā tēlo ultrakonservatīvu sarunu šova vadītāju, lai gan patiesībā ir liberālis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu