Pieci karstākie nedēļas mūzikas klipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Turpinām iepazīstināt ar jaunākajiem mūzikas videoklipiem. Ar jaunām dziesmām un klipiem atgriežas Britnija Spīrsa, Teilore Svifta un vēl vairāki interesanti mazāk pazīstami mūziķi. Lūk, pieci svaigākie nedēļas video!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Taylor Swift «Bad Blood»

17. maijā Lasvegasā notikušajā «Billboard» balvu pasniegšanas ceremonijā jaunu, futūristisku videoklipu, kurā piedalās arī reperis Kendriks Lamārs, prezentēja popzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift). Dziesma «Bad Blood» ņemta no Teilores pēdējās plates «1989».

Klipā redzamas daudzas populāras zvaigznes - Selēna Gomesa, Elija Goldinga, Lena Danhema (seriāla «Girls» veidotāja), Heilija Viljamsa un daudzi citi.

Klipu režisējis Džozefs Kāns, kas atbildīgs arī par dziesmas «Blank Space» video.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Hudson Mohawke «Very First Breath»

Skotu izcelsmes elektroniskās un hiphopa mūzikas Hadsons Mohauks (Hudson Mohawke) 16. jūnijā izdevniecības «Warp» apgādā laidīs klajā jaunu plati «Lantern». Dziesma «Very First Breath» ir viens no albuma singliem, kuram nule tapis Sema de Jonga (Sam de Jong) režisēts video.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

José González «Open Book»

Pagājušomēnes argentīniešu izcelsmes zviedrs Hosē Gonzaless (Jose Gonzalez) bija redzams grupas «Calexico» dziesmas «Falling From The Sky» klipā, kurā bija redzams kopā ar lielu, jocīgu tārpu. Tad, lūk, šis tārps ir atgriezies un redzams paša Gonzalesa klipā dziesmai «Open Book».

Dziesma ņemta no mūziķa jaunākā albuma «Vestiges & Claws»

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Britney Spears, Iggy Azalea «Pretty Girls»

Karstākā sieviešu kārtas repere Igija Azelia (Iggy Azalea) sadziedājusies ar 33 gadus veco popdīvu Britniju Spīrsu (Britney Spears). Abām dāmām tapis kopīgs video dziesmai «Pretty Girls». Šis singls ir pirmais vēstnesis no Britnijas gaidāmā albuma. Dziesmu producējis trio «The Invisible Men», kas atbildīgs arī par Azelias un «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison) kopīgo dziesmu «Fancy». Azelia klipa tapšanā ietekmējusies no 80. gadu aktrises Džīnas Deivisas (Geena Davis).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Spoon «Inside Out»

Ostinas, Teksasas apvienība «Spoon» pagājušā gada augustā laida klajā savu astoto ierakstu «They Want My Soul», kas sekoja pirms pieciem gadiem izdotajam albumam «Transference» (skat. recenziju). Dziesma «Inside Out» arī iekļauta šajā jaunajā platē.

«Inside Out», lai arī sākotnēji tapusi kā balāde, producēšanas gaitā apaudzēta ar hiphopa bītu. «Esmu liels Dr. Dre albuma «2001» cienītājs,» atzīst grupas solists Brits Daniels (Britt Daniel).

Video režisori LeBlanc + Cudmore.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu