Virga prezentē pirmo soloalbumu un savos piecdesmit gados izskatās necerēti labi (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Grupas «Līvi» līderis Ainars Virga 8.maija vakarā kafejnīcā «Ginger» prezentēja savu pirmo soloalbumu ar nosaukumu «Dziesmas par dzīvi un mīlestību».

Prezentācija tika ieturēta akustiskās skaņās, neizmantojot nekādus papildu līdzekļus, pavadošais sastāvs vienkārši spēlēja melodiju, bet Ainars Virga kopā ar papildinošo vokālu nodziedāja pāris no savām mīļākajām dziesmām, neizmantojot pat mikrofonus.

Prezentācijas laikā tika dalītas īpašas nozīmītes ar Ainara Virgas fotogrāfiju, kuras nebūs iespējams iegādāties nekur citur, tās saņēma vien prezentācijas apmeklētāji.

Jaunais albums «Dziesmas par dzīvi un mīlestību» tiek izdots tieši Ainara Virgas piecdesmitās dzimšanas dienas gadā. Mūziķis prezentācijā izskatījās īpaši labi, nelietoja alkoholu, bet gan dzēra ūdeni, daudz smaidīja, un, no malas vērojot bija redzams, ka mūziķis ir apkarojis savu alkohola problēmu. Sejā ir atgriezies sārtums, mūziķis izskatās svaigs, skaists un možs.

Virga muzicēja ar lielu prieku, un bija redzams, ka viņš atkal ir iemācījies saņemt enerģiju, prieku no mūzikas un tam nav nepieciešami rokmūzikai piedēvētie netikumi, kuri izraisa atkarības. Pasākums bija īpašs pašam mūziķim, jo šis ir viņa pirmais soloalbums dzīvē un tapis vairāku gadu garumā.

Mākslinieks daudz komplimentu saņēma par savu lielisko mēteli, kas piestāvēja viņa vēsā rokera tēlam.

Atšķirībā no citām prezentācijām Ainars Virga viesus necienāja ar tipiskajām uzkodām, bet pasniedza viesiem dažāda veida suši un īpašu Ķīnas vīnu.

Prezentāciju apmeklēja festivāla «Bildes» rīkotāja Tija Auziņa, dziedātāja Katy Tindemark, režisors Igors Linga, ierakstu kompānijas «Mic Rec» pārstāvji Guntars Račs un Elita Mīlgrāve un režisore Žaklīna Cinovska.

Virga no viesiem saņēma ziedus un konfektes, ikviens viesis saņēma pateicības vārdus un uzmanību no paša mākslinieka.

Dodoties prom, viesiem tika dalīts Ainara Virgas jaunais albums.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu