OHO! Slavenības uzbrūk paparaci (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Paparaci fotogrāfi nereti nezina robežas, kur jāapstājas un kur var sekot, lai iegūtu perfektu fotogrāfiju. Tāpēc nereti slavenību nervi neiztur un viņas iekausta vai citos veidos izrāda nepatiku paparaci.

Dziedātājs Džastins Bībers vairākkārt ir saskāries ar paparaci uzbāzību un uz to reaģējis, gan vicinot dūres, gan pagrūžot fotogrāfus. Pēdējo reizi 2013.gada martā pie Londonas lidostas dziedātājs pagrūdis fotogrāfu, jo nav varējis tikt uz savu automašīnu. 2012.gadā viņš iesitis fotogrāfam pa seju, jo tas vārdiski aizskāris viņa meiteni Serēnu Gomesu.

Dziedātājs Kanje Vests zaudējis kontroli pār sevi, kad paparaci neskaitāmo jautājumu dēļ aizgājis uz nepareizo pusi Losandželosas lidostā un viņam bija jāatgriežas atpakaļ, lai tiktu uz savu automašīnu. Kanje uzkliedzis fotogrāfam un piedraudējis.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pat miermīlīgais dziedātājs Adams Lamberts Maiami pludmalē sācis raustīt fotogrāfu, kad šis no viņa neatkāpies ne soli un sekojis pusi dienas. Paparaci par šādu uzbrukumu tikai pasmējies.

2009.gadā dziedātāja Lilija Allena tik ļoti sadusmojusies uz fotogrāfu, ka to nogrūdusi zemē un iespērusi tam pa pēcpusi.

2004.gadā Kamerona Diaza un Džastins Timberleiks, kuri tajā laikā vēl bija pāris, dodoties ārā no savām mājām un ieraugot fotoaparātu gaismas, noķēra fotogrāfu, sasita viņa fotoaparātu un mazliet iekaustīja viņu pašu.

2011.gadā arī populārais aktieris Maikls Duglass neizturēja paparaci fotoaparātu gaismas un savas sievas Ketrīnas Zetas Džonsas klātbūtnē uzbruka paparaci fotogrāfam.

Aktrise Kristena Bela ir viena no miermīlīgākajām aktrisēm Holivudā, bet arī viņu ir nokaitinājuši paparaci, aktrise pat vienam no viņiem ir iesitusi pa seju ar savu rokassomiņu.

Bijušais futbolists, Viktorijas Bekhemas vīrs Deivids Bekhems bija spiests iekaustīt paparaci, jo tas izteica rupjas frāzes viņam un viņa dēlam un nelaida tos ārā no restorāna.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu