Indrašis: Mēs parādīsim savu raksturu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas hokeja izlase šodien aizlidoja uz pasaules hokeja čempionātu, kas jau piektdien sākas kaimiņvalsts (Baltkrievija) galvaspilsētā Minskā. TVNET bija iespēja pārmīt pāris vārdu ar diviem valstsvienības uzbrucējiem Kasparu Daugaviņu un Miku Indraši par komandas gatavību turnīram.

«Viss ir kārtībā. Esam pietiekami patrenējušies un gatavojušies. Tikai atliek visu salikt kopā, iet laukumā un darīt,» norāda jau bijušais Šveices augstākās līgas (NLA) kluba Ženēvas «Servette» un šā gada marta labākais Eiropas hokejists Daugaviņš.

Baltkrievijā viņš cer sagaidīt patīkamas emocijas un labu sniegumu.

Savukārt talantīgais Rīgas «Dinamo» kluba uzbrucējs Miks Indrašis uzskata, ka valstsvienība esot maksimāli labi sagatavojusies pasaules čempionātam.

«Mēs neesam no tām vājākajām komandām. Mēs parādīsim savu raksturu,» teica Indrašis. Viņš norāda, ka šis būs labs pasaules čempionāts Latvijai.

Daugaviņš atteicās prognozēt, kādu vietu izcīnīs Latvijas valstsvienība, tomēr uzskata, ka ir labas iespējas iekļūt ceturtdaļfinālā.

Pēc somu svēršanas un intervijām ar mediju pārstāvjiem hokejisti pirms lidojuma kopā paēda pusdienas Rīgas lidostas kafejnīcā. Talantīgo vārtsargu Kristeru Gudļevski pavadīja liels skaits viņa tuvinieku, ieskaitot vecākus, brāļus un vecvecākus. Lai gan viesu pūlis, kas atbalsta mūsu hokejistus, nebija liels, izlases spēlētāji izskatījās gatavi gaidāmajām cīņām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu