Latvijas kinoteātros dominē zilie papagaiļi un vāveres (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Animācijas filmu «Rio 2» trešajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros apmeklējuši 9957, ziņo «kinokino.lv». Šis rezultāts pat ievērojami pārspēj iepriekšējo nedēļu, par ko var pateikties laika apstākļiem. Kopā jau vairāk nekā 50 tūkstoši pārdotu biļešu.

Negaidīti iespaidīgs starts padevies arī citai animācijas filmai «Misija «Rieksti»». To noskatījušies 7257 cilvēki.

Anotācija. Vāverēns un žurkulēns uziet savu sapņu piepildījumu - veikalu, pilnu ar viņu iecienītākajiem gardumiem – riekstiem! Kad abi draugi izplāno lielāko laupīšanas plānu grauzēju vēsturē, palīdzēt piesakās arī dzīvnieciņi no tuvējā parka. Taču neviens no viņiem pat nenojauš, ka riekstu veikals ir aizsegs kādai laupītāju bandai, kuri plāno aplaupīt banku!

Latviešu valodā filmu ieskaņojuši: Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Ieva Aleksandrova, Jānis Kirmuška, Artis Robežnieks, Imants Pakalnietis u.c.

Trešajā vietā debitējusi komēdija režisora Nika Kasavetisa (Nick Cassavetes) komēdija «Atriebība sieviešu gaumē», kurā tēlo tādas skaistules kā Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Leslija Mana (Leslie Mann), Keita Aptone (Kate Upton), repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) u.c. Atriebības piemēri uzrunājuši 4196 skatītājus, kas lielā vairumā gadījumu varētu dot arī pirmo vietu. Labas iespējas kopsummā savākt krietni vairāk par 10 tūkstošiem skatītāju.

Keita Aptone filmas «Atriebība sieviešu gaumē» pirmizrādē
Keita Aptone filmas «Atriebība sieviešu gaumē» pirmizrādē Foto: Reuters/ScanPix

Ceturto vietu ieņem Džonija Depa fantastikas filma «Transcendence». Pārdotas 4103 biļetes, kas arī ir teicams rezultāts.

Piecnieku noslēdz grāvējs «Noass». Šoreiz to noskatījušies 2613 cilvēki, bet skatītāju kopskaits šonedēļ pārsniegs 20 tūkstošus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu