«Pirmklasīgās 2» iekaro ASV filmu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Muzikālās filmas «Pirmklasīgās» turpinājums «Pirmklasīgās 2» («Pitch Perfect 2») iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātru topa 1. vietu, ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā filma par a cappella dziedātāju grupu iekasējusi 70,3 miljonus dolāru.

Jaunajā filmā «Pitch Perfect 2» dziedošās meitenes piedalās a capella pasaules mēroga čempionātā (kurā amerikāņiem vēl nekad nav izdevies uzvarēt), lai stātos pretī labākajiem no labākajiem a capella ansambļiem no visas pasaules un sīvākajam pretiniekam - «Das Sound Machine»...

Latvijas kinoteātros filma no 29. maija.

2. vietā ar 44,4 miljoniem asa sižeta filma «Trakais Makss: Skarbais ceļš» («Mad Max: Fury Road»).

Populārajā kino portālā «Rotten Tomatoes» šis austrāliešu režisora Džordža Millera veikums tiek dēvēts pat par gada labāko notikumu asa sižeta filmu žanrā, un tas īpaši tiks godināts Kannu kinofestivālā.

Apokaliptiskais trilleris «Trakais Makss: Skarbais ceļš» ir turpinājums pirms trīsdesmit gadiem tapušam kino kulta stāstam par policistu Trako Maksu. Leģendārā asa sižeta triloģija kļuva ne vien par vienu no spožākajiem Austrālijas kino industrijas panākumiem, bet arī par pasaules zvaigznēm padarīja režisoru Džordžu Milleru un aktieri Melu Gibsonu.

Slavenā kino stāsta jaunākās daļas apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā stūrī – bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas un ir zudusi jebkāda savstarpējā cilvēcība. Šajā brutālajā vidē pēc sievas un dēla traģiskās nāves par izdzīvošanu cīnās un sirdsmieru cenšas iegūt bijušais policists Trakais Makss. Viņš kļūst par nevaldāmu spēku, kad apvienojas ar dumpīgo imperatori Furiozu.

Divu iepriekšējo nedēļu līderis - supervaroņu grāvējs «The Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets») numur 3. 37,2 miljoni.

Foto: publicitātes


4. vietā režisores Anes Flečeras («Bildinājums», «27 kleitas») jaunākā asa sižeta komēdija «Karstā pakaļdzīšanās» («Hot Pursuit»). Galvenajās lomās «Oskara» balvas laureāte Rīza Viterspūna («Sirds robeža», «Mežone») un kolumbiešu izcelsmes ekrāna zvaigzne Sofija Vergara («Šefpavārs uz riteņiem»).

Top5 noslēdz komēdija «Misija: Lielveikals Vegasa» («Paul Blart: Mall Cop 2»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu