Kāpēc Džesika Alba nekad neatkailinās kameras priekšā? (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Holivudas aktrise Džesika Alba, kura ir jau divu meitiņu māte, atklājusi noslēpumu, kāpēc nekad nav pieļāvusi sava ķermeņa atkailināšanu kameras vai fotoaparāta priekšā...

Trīsdesmit trīs gadus vecā Holivudas zvaigzne žurnālā «Glamour» atklāj, kāpēc nav lauzusi sev doto solījumu - neatkailināties fotosesijās vai kinolentēs. «Es nevēlos, lai mani tuvinieki, īpaši vecvecāki, mani redzētu kailu. Tas arī viss. Viņiem nav mani jāredz kailu,» savu lēmumu skaidro aktrise.

Nav jau arī brīnums, jo Džesika Alba

tikusi audzināta stingrā katoļu ticības garā.

Bērnībā Džesika ļoti bieži slimoja. Viņa cieta no diviem plaušu plīsumiem, pneimonijas un apendicīta, kā arī no astmas.

Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Viņas dzīvē bijuši tikai divi vīrieši. Džesika Alba arī nekad nav slēpusi, ka nevainību zaudējusi tikai deviņpadsmit gados - dāvājot to savam pirmajam puisim Maiklam Vatherlejam, ar kuru bija arī saderinājusies. Kāzas tomēr nenotika, jo

12 gadus lielā vecuma atšķirība radīja nebeidzamas nesaprašanās.

Filmas «Lieliskais četrinieks» filmēšanas laikā Džesika sastapa savu nākamo vīru - Kešu Vorenu. 2007. gada decembrī viņi paziņoja par saderināšanos. Džesika un Maikls apprecējās 2008. gada maijā, pēc mēneša viņai piedzima meitiņa. Šobrīd pāris audzina divas meitas un Džesika ir vairākkārt paudusi, ka vēlas vēl bērnus.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu