Pašmāju popmūzikā debitē duets «Karma»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sadarbībā ar grupas «PeR» bijušo dalībnieku Pēteri Upelnieku jaunā pašmāju popgrupa «Karma» ierakstījusi debijas singlu «Your Soul», kuram tapis arī videoklips. Grupas pamatā darbojas divas dziedātājas - Krista Klentaka un Santa Dzalbe.

Dziesma tapusi jau 2014. gadā, taču meitenes nolēma prezentēt dziesmu reizē ar mūzikas video, kurš tika nofilmēts 2015. gada martā.

Video ir tapis sadarbībā ar Reini Pētersonu, un tas filmēts divas dienas, sadarbojoties ar Latvijas Kultūras koledžas un citiem dejotājiem, kuri piekrita piedalīties šajā projektā.

Ar savu pirmo oriģināldziesmu grupa vēlas pavēstīt, ka katram cilvēkam ir jāklausa savai sirdsbalsij un dzīvē ir jādara tas, ko vēlas visvairāk. Ir viegli atteikties no saviem sapņiem un mērķiem, ja rodas šķēršļi un grūtības, taču vislielāko prieku var iegūt, darot to, kas dara laimīgu, ko arī novēl grupa «Karma» katram klausītājam.

www.draugiem.lv/music

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu