Kristīne un Deniss Tumakovi uz vienas skatuves!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. un 11. maijā Ķīpsalas hallē notiks dejiski ekstremāls uzvedums «Riga Magic Dance», kur skatuvi spridzinās enerģiskie māsa un brālis Kristīna un Deniss Tumakovi. Deniss demonstrēs elpu aizraujošus trikinga paņēmienus, Kristīna dejos hiphopu. Uzvedums ir Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas notikums. «Forši, ka atkal varam uzstāties kopā! Agrāk kopā dejojām breiku, šoreiz – katrs pārstāvēsim savu stilu, savu urbāno kultūru,» smaidot stāsta Kristīna, kas ir arī viena no uzveduma «Riga Magic Dance» horeogrāfēm.

Deniss un Latvijas labākie trikeri – Rihards Petrovs, Artis Ozoliņš, Andrejs Dubanevičs un Kirils Uljanovs no Vingrošanas olimpiskā centra – uzveduma skatītājiem sola ne vienu vien elpu aizraujošu salto.

«Triki, ko rādīsim, būs ekstrēmi un bīstami, jo izpildīsim tos uz cietas grīdas. Tāpēc adrenalīna deva, ko izjutīsim paši, noteikti sasniegs arī uzveduma skatītājus,» aizrautīgi stāsta Deniss Tumakovs, kas līdz šīm vairāk zināms kā dejotājs un horeogrāfs.

Ko Kristīna un Deniss paši gaida no «Riga Magic Dance»? Domas dalās! «Man tas ir pilnīgi kaut kas jauns. Jauns izaicinājums! Tomēr esmu pārliecināta, ka uzvedums būs jautrs un interesants ikvienam dalībniekam un skatītājam!» – tā Kristīna. Tikmēr Deniss piebilst: «Gribu redzēt, kā tik daudz dažādu un nesavienojamu stilu sadzīvos uz vienas skatuves!»

Mūsdienu dejas un ekstremālo sporta veidu sintēze
Kā zināms, pirmo reizi Latvijā – 10. un 11. maijā – Ķīpsalas hallē notiks dejiski ekstremāls uzvedums «Riga Magic Dance», kas uz vienas skatuves apvienos vairāk nekā 250 ekstrēmo sporta veidu un mūsdienu dejas lietpratēju. Spilgtākie mūsdienu dejas, hiphopa, parkūra, trikinga, velotriāla, frīstaila, skeitborda, frisbija, sporta un ielu vingrošanas talanti un citi meistari mūsu acu priekšā metīs izaicinājumu savu spēju robežām.

Mākslinieki izdzīvos kāda ģitārista dzīves stāstu, kas balstīts uz plašu un krāšņu emociju gammu. Deju un ekstrēmo sportu vienotā uzvedumā meistarīgi savīs režisore Edīte Ābeltiņa, horeogrāfs Guntis Spridzāns un scenogrāfs Artūrs Arnis. Vairāk www.bt1.lv/rmd

«Riga Magic Dance» ir tapis Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmas ietvaros. Uzvedumu rīko «BT 1 Music».


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu