Ušakova parādsaistības pērn samazinās- līdz 65 000 eiro (33)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova kopējās parādsaistības pērn saruka par 4% un bija 45,7 tūkstoši latu (65 tūkstoši eiro), liecina Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2013.gadu.

Savukārt mēra kopējie ienākumi pērn samazinājās apmēram par 0,7%. Tostarp 2013.gadā viņa ienākumus veidoja 34,2 tūkstošu latu (48,7 tūkstošu eiro) alga Rīgas brīvostas pārvaldē, bet domes Finanšu departamentā Ušakova alga pagājušā gadā bija 19,6 tūkstoši latu (27,9 tūkstoši eiro).

Atbilstoši deklarācijai 2013.gada beigās Ušakovam nebija skaidras vai bezskaidras naudas uzkrājumi vai aizdevumi, kas pārsniegtu 20 minimālās mēnešalgas. Tāpat viņam pagājušajā gadā nebija veikti darījumi, kas pārsniegtu 20 minimālo mēnešalgu apmēri.

Deklarācija liecina, ka Ušakova lietošanā ir 2010.gada automašīna «Toyota Land Crusier» un uzņēmuma «New Estates Latvia» dzīvoklis Rīgā.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu