Pārvērtības «Viņš pārvērta viņu...»: viss beidzās ar bildinājumu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārvērtību «Viņš pārvērta viņu...» ceturtās sērijas iznākums bija pārsteigums mums pašiem, jo mirklī, kad Māris sastapa savu bērnu māmiņu Mariju pēc veiktajām pārvērtībām, viņš viņu bildināja! Kas var būt vēl romantiskāks un skaistāks? Labi jau labi, Māris savu nodomu mazliet «Egoistei» pačukstēja - tāpēc mēs ļoti centāmies, lai šis mirklis ir neaizmirstams!

 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pieteikums - un ko vīrietis gaida?

Māris savā pieteikuma vēstulē raksta, ka vēlas konkursam pieteikt savu draudzeni, sievieti, cilvēku, mīlestību... Mariju. Viņa tiek nodēvēta visos vārdos, tikai ne - «sieva». Māris domā, ka ar šīm pārvērtībām viss var mainīties!

Veikalā plāno skatīties elegantu kostīmu un visvairāk alkst, lai Marijai mati taptu garāki.

Foto: personīgais arhīvs
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pārvērtības

Pārvērtības notika sadarbībā ar TVNET ilggadīgo partneri skaistumkopšanas jomā - salonu «HAIRRIGA».

Lilijas matu meistare, «HAIRRIGA» friziere Jekaterina:

«Marijai pirms pārvērtībām bija īsi, blondi mati. Vajadzēja izvēlēties - atstāsim īsus vai pieaudzēsim garus matus. Viņas vīrs ļoti vēlējās redzēt sievu ar gariem matiem. Matu toni atstājām gaišu, nokrāsojām saknes, pēc tam matus notonēju vieglā, gaišā mokas tonī. Pēc tam veicām matu pieaudzēšanas procedūru.

Nogriezām pakāpeniski matu griezumu, ieveidojām skaistas lokas.

Turpmāk Marijai būs jāpievērš lielāka uzmanība savu matu kopšanai.»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«HAIRRIGA» vizāžiste un kosmetoloģe Elīna:

«Tika maskēti sejas defekti un izlīdzināts sejas tonis. Acis ēnojām, izceļot acs plakstiņa kustīgo daļu, lai padarītu skatienu plašāku. Acs dziļumam izmantojām pelēkbrūnas ēnas, lai panāktu izteiksmīgumu. Uzacīm veicām korekciju un tās ietonējām ar pelēkbrūnu zīmuli. Lūpām likām vieglu spīdumu.»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Marijas manikīru darināja «HAIRRIGA» manikīre Dina.

Pēc pārvērtībām Marija nespēja slēpt sajūsmu: «Jāsāk ar milzīgo paldies par šīm jaukajām pārmaiņām! Visai komandai daudz spēka un laba vēlējumu par labo darbiņu!»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
 
Foto: TVNET

Tērpa medības

Viss apģērbs - kleita, kurpes un krelles - tika atrasts «Ivo Nikkolo». «Jau ieraugot kleitas pavasarīgi zaļo krāsu, ar nepacietību gaidījām, cik skaisti Marija tajā izskatīsies,» stāsta stiliste Džī. «Blondi mati un salātu zaļā krāsa vienmēr ir labs savienojums!»

Marija uzminēja, ka Māris noteikti izvēlēsies ko īpaši sievišķīgu un augstpapēžu kurpes. «Man ikdienā ir skrienošs darbs, kas neļauj pārvietoties augstpapēžu kurpēs, bet zinu, ka viņam tādas ļoti patiktu!»

Foto: TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tikšanās un bildinājums!

Tikšanās notika viesnīcā «Islande Hotel», kur Māris Mariju gaidīja 9. stāva restorānā, pa kura logu paveras brīnišķīgs skats uz Rīgu. Kamēr Marija vēl kavējās, Māris nervozi pārbaudīja kabatas, vai ir gredzens, un vairākkārt galvā atkārtoja vārdus, kurus vēlas pateikt savai sievietei. Un tad jau viņa nāca - skaista, smaidīga un starojoša. Satraukumā tika piemirsta gan solītā mešanās uz ceļa, gan komplimenti par pārvērtībām, taču galvenais beidzot tika izdarīts -

Marija tika bildināta un Māris saņēma atbildi: «Jā!»
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pēc emocionālās tikšanās pārim bija iespēja baudīt vīnu un vakariņas ar fantastisku skatu uz Daugavas kreiso krastu.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Savā pieteikuma vēstulē Māris atzīst, ka nav viegli bijis saņemties mums uzrakstīt: «Diez cik bieži šādās avantūrās neiesaistos, bet, kas neriskē, nedzer šampanieti!»

Un risks attaisnojās, jo šampanietis tika dzerts un nu jau ar saderināto līgavu!
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Esmu pati ļoti apmierināta, un visi atzinīgi novērtē, viss ir izdevies! Protams, vispārsteigtākā biju par bildinājumu. Esmu laimīga!!!» aiz sajūsmas spiedz Marija.

Novēlam abiem drīzas sen izsapņotās kāzas - lai viss piepildās!

Foto: TVNET

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu