Ceļvedis: ģimenes diena, Gaudeamus, «Trakais Makss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogales galvenais kultūras un izklaides notikums neapšaubāmi ir Muzeju nakts, taču šim notikumam esam izveidojuši atsevišķu ceļvedi, kā arī sarūpējuši video, kurā iesakām interesantākās Muzeju nakts norises vietas. Svētdien, protams, lielais maratons, arī daudzas pilsētas un tūrisma vietas uzsāk vasaras sezonu, un aicina pie sevis ciemos. Lūk, vēl vairāki interesanti kultūras pasākumi, kas gaidāmi šajā nedēļas nogalē.


PASĀKUMI

Maija grāfs

Kas kļūs par Maija Grāfu? Uzzināsim to kopā vienīgajā Rīgas vēsturiskājā festivālā – karnevālā «Maija Grāfs 2015» 16. maijā, Spīķeros. Šis ir vienīgais Rīgas viduslaiku festivāls – karnevāls, kura pamatā ir 500 gadus senā vēsturiskā Rīgas tradīcija. Šie svētki ir par godu pavasara atnākšanai un Rīgas labākā aizstāvja izvēlei, kurš tiks noteikts bruņinieku turnīrā.

www.spikeri.lv

Starptautiskā Ģimenes diena Saules muzejā

Foto: publicitātes

Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls «Vadātājs»

Foto: publicitātes

Brīvdabas krāmu tirdziņu sezona Avotu ielas galā

Foto: publicitātes

Rīgas iepirkšanās svētkos gaidāma aizraujoša programma lieliem un maziem

Šo sestdien, 16. maijā Vērmanes dārzā notiks pirmie Rīgas iepirkšanās svētki. Iepirkšanās skrējiens pa Rīgas centra veikaliem ar vērienīgu balvu izlozi noslēgumā, brīvdabas koncerts un plašs svētku tirdziņš ļaus apmeklētājiem izbaudīt iepirkšanos kā aizraujošu un priekpilnu piedzīvojumu.

Centrālais notikums pasākumā būs Iepirkšanās skrējiens pa 20 Rīgas centra veikaliem no plkst. 12:00 līdz 17:00. Katrs no veikaliem būs sarūpējis uzdevumus spēles dalībniekiem,īpašus piedāvājumus un atrakcijas, piemēram, veikalāMiss Bonbon notiks Melissa kurpju ballīte, veikalsCapital piedāvāsuzlaikot virtuālās realitātes brilles un piedalīties velotrenažiera mīšanas ģimeņu kausā, būs jāskrienas ar Baltcom optisko internetu, Gastronome, Avokado un ELKOR Gift Shop piedāvās gardas produktudegustācijas u.c.No plkst. 17:00 līdz 18:00 notiks Lielā balvu izloze starp skrējiena dalībniekiem ar tādām balvām kā elektroakustiskā ģitāra, planšetdatori iPad Air 2 unPrestigio MultiPad 2, POLICE saulesbrilles, BOSE skriešanas austiņas, dāvanu grozi ar delikatesēm un vērtīgas dāvanu kartes. Vairāk lasiet –www.facebook.com/iepirksanassvetki.

No plkst. 12:00 līdz 19:00 Vērmanes dārza estrādē notiks brīvdabas koncerts, ko atklās krāšņā perkusionistugrupa Samba de Riga. Bērnu auditoriju priecēs popgrupa Momo, akustiskās mūzikas cienītāji varēs baudīt dueta Kristīnes Timermanes un Gata Ivana uzstāšanos, bet džeza un funk mūzikas cienītājus izklaidēs grupa Bunch of Gentlemen. Ap 16:00 sāksies leģendārās latviešu grupas Pērkonskoncerts, bet svētku noslēgumā pēc Lielās izlozes uz skatuves kāps daudzu Latvijas un ārvalstu festivālu dalībnieki – grupa The Sound Poets.

KONCERTI

Skyforger

15. maijā, klubā «Sapņu fabrika» latviešu folkmetāla grandi «Skyforger» kopā ar viesiem «Tharapitha» un «Green Novice» prezentēs savu jaunāko albumu «Senprūsija».

Busulis koncertsērijā «Atgriešanās pie...»

Foto: publicitātes

«Melnā Piektdiena» ar bezmaksas koncertu atzīmēs 9. dzimšanas dienu

Foto: publicitātes

55. jubileju svinēs vīru koris «Gaudeamus»

Foto: LETA

Rudzinskis aicina uz elektroniska džeza trio koncertiem

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Reāli sliktie puiši»

Foto: publicitātes

Pītera Šefera drāma «Equus»

Foto: publicitātes

RADIO:

Radio SWH ēterā atgriežas «Priekšnams»

Jau 17. maijā un turpmāk katru svētdienu Radio SWH ēterā no 12 līdz 13 skanēs raidījums «Priekšnams», kur jauniem un arī pieredzējušiem mūziķiem, neatkarīgi no to pārstāvētā mūzikas žanra, tiek dota iespēja sasniegt pēc iespējas lielāku auditoriju un cīnīties par vietu Radio dziesmu rotācijā. Raidījuma vadītāji Ligita Mieze, Ralfs Eilands un Liene Šomase trīs secīgos un pozitīvos raidījumos klausītājus iepazīstinās ar trīsdesmit «Priekšnamam» iesūtītiem muzikāliem skaņdarbiem un to izpildītājiem.

KINOTEĀTROS:

Foto: publicitātes

No piektdienas, 15. maija, Latvijas kinoteātros sāks rādīt asa sižeta piedzīvojumu filmu «Trakais Makss: Skarbais ceļš» ar Tomu Hardiju galvenajā lomā.

Anotācija: Apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā nostūrī - bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas. Nespējot rast sirdsmieru kopš sievas un dēla traģiskās nāves, bijušais policists Trakais Makss niknā apņēmībā viens pats cīnās par izdzīvošanu. Taču, kad viņa ceļš krustojas ar dumpīgo imperatori un viņas pavadoņiem, Trakais Makss pievienojas braucējiem un iesaistās nežēlīgās cīņās pret brutālajām bandām, kas viņus vajā.

Kinoteātros no piektdienas arī Krievijas komēdija «Sievietes pret vīriešiem» un mistisks trilleris «Tas seko tev».

Anotācija: pēc savas pirmās seksuālās pieredzas 19-gadīgo Džeju sāk mocīt savādas vīzijas un sajūta, ka viņai kāds vai kaut kas seko. Patiesība izrādās šausminošāka, kā jebkurš varēja iedomāties, un Džeja kopā ar tuvākajiem draugiem tiek ierauta baisā spēlē...

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

[R]

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu