Znarokam pasaules čempionātā būs jāiztiek arī bez Mozjakina (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem uzbrucējiem Sergejs Mozjakins nolēmis nepalīdzēt Oļega Znaroka vadītajai Krievijas valstsvienībai pasaules čempionātā, vēsta Krievijas mediji.

«Lūdzu, saprotiet mani pareizi,» aģentūrai ITAR-TASS sacīja pieredzējušais uzbrucējs. «Visus savus morālos un fiziskos spēkus es atstāju Magņitogorskas un Prāgas arēnās.»

Viņš izteicies, ka turpmāk labprāt palīdzētu izlasei, bet šoreiz jāsadziedē traumas, jāsakārto veselība.

«Pasaules čempionātā jāspēlē hokejistiem, kuri ir 100% gatavi. Es tāds neesmu, tāpēc esmu spiests atteikties no dalības pasaules čempionātā,» sacīja Magņitogorskas «Metallurg» līderis.

Mozjakins kopā ar «Metallurg» šosezon triumfēja Gagarina kausa izcīņā. Viņš kļuva par rezultatīvāko spēlētāju un tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju.

PČ Minskā Krievijai nepalīdzēs arī vārtsargs Vasilijs Košečkins, Iļja Kovaļčuks, Aleksandrs Radulovs, Vladimirs Tarasenko un Pāvels Dacjuks, kuri varētu būt potenciālie līderi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu