Naija Rivera izmesta arī no ierakstu kompānijas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisei un dziedātājai Naijai Riverai šis gads ir sācies pagalam nelaimīgi. Vispirms viņu pameta līgavainis, pēc tam aktrisi atlaida no darba seriālā «Glee» viņas neciešamās uzvedības dēļ, un nu arī ierakstu kompānija ir lauzusi līgumu ar Naiju.

Lomas zaudēšanu, ierakstu kompānijas zaudēšanu varētu nosaukt par Naijas Riveras karjeras beigām?

Naija Rivera filmējās seriālā «Glee» no pašiem pirmsākumiem un aktīvi tajā darbojās visas piecas sezonas.

Ierakstu kompānija ar dziedātāju parakstīja līgumu 2011.gadā, tika izdots pirmais singls «Sorry» un turpinājās darbs pie debijas albuma. Kā ziņo aktrisei tuvu stāvošas personas, viņa ir izmesta arī no ierakstu kompānijas.

Par spīti tam, ka «Columbia records» lauzusi līgumu ar Riveru, viņa joprojām kompānijas mājas lapā parādās pie pelnošākajiem māksliniekiem.

Pati aktrise noliedz, ka ir izmesta no ierakstu kompānijas un uzskata, ka kāds vēlas viņu nomelnot, tāpēc dara visu, lai izjauktu viņas radošo, profesionālo dzīvi.

Ierakstu kompānija nekomentē Naiju Riveru un neapstiprina ne atlaišanas faktus, ne aktrises paziņojumu, ka tas viss ir meli un kāds vēlas viņu nomelnot.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu