«Live Fest» arī Zig Zag, Opus Pro, Ivo Fomins, Credo, Linga un The AC/DC Project

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas festivālā «Live Fest 2015», kas 7. augustā un 8. augustā norisināsies Kuldīgas pilsētas estrādē, uzstāsies arī «Zig Zag», «Opus Pro», Ivo Fomins, «Colt», «Credo», Jānis Bukums, «Linga» un lietuviešu mūziķi «The AC/DC Project», informēja festivāla rīkotāju pārstāve Annemarija Grasmane.

Vasaras festivāls «Live Fest» Kuldīgā norisināsies trešo gadu, uz skatuves pulcējot pasaulē iemīļotus dziesmu autorus un izpildītājus, kas slavu izpelnījušies pagājušā gadsimta 60. gados un 70. gados.

Tāpat festivālā uzstāsies jau iepriekš izziņotie «Secret Service» no Zviedrijas, pasaules labāko glemroka grupu sarakstā iekļautie britu izpildītāji «Sweet», skotu enerģiskie «Bay City Rollers starring Les McKeown», «The Rubettes» ar solistu Alanu Viljamsu, kas šogad svin 40 gadus uz skatuves, kā arī grupa «Slade», kas festivālā uzstājusies 2013. gadā.

Biļetes uz «Live Fest 2015» nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv».

Biļetes uz LiveFest’15 pieejamas visās «Biļešu Paradīze» kasēs, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv. Vairāk info: www.livefest.lv - Mūzika pieaugušajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu