Foto: britu dziedātāja Dilaila Daugavas koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Eimijas Vainhausas un Dafijas veiksmīgi popularizētā baltā soula pēdās pēdējos gados ir sekojušas daudzas popzvaigznes (Emeli Sandé, Paloma Faith u.c.). Viena no šā «jaunā viļņa» dziedātājām - britu meitene Dilaila (Delilah) 13. maijā viesojās Rīgā, Daugavas koncertzālē un priecēja mūs ar sava aktuālā albuma «From The Roots Up» dziesmām.

Savas karjeras pirmsākumos dziedātāja vairāk pazīstama kā viesvokāliste (viņas balss dzirdama «Chase & Status» dziesmā «Time»), taču jau kādu laiku viņa aktīvi rada pati savu skaņu un vārdu mozaīku. Rīgā dziedātāja ar pavadošo grupu (bungas, bass, taustiņi, elektronika) izpildīja pati savas oriģināldziesmas, kurās sakausēti triphopa, soula un R&B elementi. Vietām Dilailas balss un tumšo, dvēselisko dziesmu aranžējumi sasaucas ar pagānroka dīvu Florensi Velšu, vietām ar inteliģentās popmūzikas laumiņu Džesiju Veiru. Tas bija mūsdienīgs un kvalitatīvs piedāvājums trešdienas vakaram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu