Portmane un Džonija Depa meita Lilija spēlēs franču filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Natālija Portmane ieguvusi lomu savā pirmajā franču filmā vairāk nekā 20 gadu laikā, ziņo kino industrijas žurnāls «Variety». 33 gadus vecā Portmane pagājušogad pārcēlās uz dzīvi Parīzē ar savu vīru Benžamēnu Milpjē, kurš veidoja horeogrāfiju Portmanes filmai «Black Swan» («Melnais gulbis»). Aktrise par balerīnas lomu saņēma ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu, kā arī «Zelta globusu».

Portmane spēlēs galveno lomu franču režisores Rebekas Zlotovskas (Rebecca Zlotowski) drāmā «Planetarium». Filmas darbība norisinās 30. gados. Tajā stāstīts par divām māsām, kuras spēj sarunāties ar spokiem.

Portmanes iepriekšējā filma ar franču režisoru bija 1994. gadā iznākuši kinolente «Leon» («Leons»), ko veidoja Liks Besons.

Otra svarīgākā loma uzticēta Holivudas aktiera Džonija Depa un franču dziedātājas Vanesas Paradī 15 gadus vecajai meitai Lilijai Rozai Depai (Lily-Rose Depp).

Portmane bijusi režisore savai pirmajai filmai «A Tale of Love and Darkness», kas šonedēļ tiks izrādīta Kannu kinofestivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu