Ir apkopotas Holivudas labākās un sliktākās pamātes (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ir apkopotas labākās un sliktākās Holivudas pamātes. Apkopojums veidots, vadoties pēc tā, kā zvaigznes izturas pret savu otro pusīšu bērniem publiskajā telpā un cik daudz velta uzmanību.

Par labāko pamāti ir atzīta aktrise Megana Foksa. Aktrise gada beigās pasaulē laida savu pirmdzimto, dēlu, kura tēvs ir aktieris un aktrises vīrs Braiens Ostins Grīns. Pāris kopā ir jau daudzus gadus, un kopā ar viņiem dzīvo Braiena dēls. Aktrise ne reizi vien ir teikusi, ka mīl zēnu un uztraucas par viņu.

Dziedātāja Mary J.Blinge ir attiecībās ar savu menedžeri Kendu Īzaku, un viņi kopā audzina trīs bērnus no vīrieša iepriekšējās laulības. Mūziķe ne tikai rūpējas par vīrieša bērniem, bet publiski slavē viņu bioloģisko māti un uzskata, ka bērni ir tik labi tieši viņu mātes dēļ.

Aktrise Torija Spelinga pirms savas laulības krīzes daudz laika pavadīja kopā ar vīra dēlu Džeku, kurš dzimis iepriekšējā laulībā. Torija nekad nemēģināja aizstāt viņa māti, bet mēģināja būt vienkārši labs draugs. Tas palīdzēja viņai satuvināties ar vīra dēlu.

Par spīti tam, ka aktrises Ketrīnas Zetas-Džonsas padēls jau no pašiem viņas un aktiera Maikla Duglasa attiecību pirmsākumiem ir bijis pieaudzis vīrietis, aktrise ne reizi vien ir centusies izpestīt viņu no nepatikšanām. Lai to panāktu, viņa ir pat rakstījusi vēstuli tiesnesim ar lūgumu samazināt vīrieša sodu par narkotiku pārdošanu.

Sliktāko pamāšu pirmo vietu ieņem Kloja Kardašjana. Laikā, kad viņa bija precējusies ar Lamaru Odomu, viņa necentās iepazīt vīrieša bērnus vai pavadīt laiku kopā ar tiem. Kloja neuzskatīja, ka tas viņai ir nepieciešams, jo bērniem ir māte un tēvs, bet viņa ir cilvēks no malas.

Modele Žizele Bundhena nekad nav liekuļojusi un slēpusi, ka viņa nemīl sava vīra dēlu no iepriekšējās laulības. Žizele to ir atzinusi intervijās, sakot, ka tas nav viņas dēls un viņa neizjūt viņu kā savas ģimenes daļu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu