Slavenības, kuras ir nogalinājušas cilvēkus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Slavenības, gluži tāpat kā ikviens no mums, pieļauj kļūdas, kuras ietekmē daudzus gadus no viņu dzīves. Viņu dēļ citas personas ir zaudējušas dzīvību, un šie notikumi vienmēr paliks uz populāro personu sirdsapziņas.

Foto: Reuters/Scanpix

Kardašjanu patēvs Brūss Dženers šajā gadā izraisīja autoavāriju, kurā mira otras mašīnas šoferis. Slavenībai gan netika izvirzītas nekādas apsūdzības, bet tas nemaina faktu, ka Brūsa dēļ cilvēks mira.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Metjū Broderiks, atpūšoties Īrijā ar savu draudzeni Dženiferu Greju, izraisīja satiksmes negadījumu, kurā bojā gāja divas sievietes. Aktieris gan izvairījās no apsūdzības slepkavībā, bet bija spiests samaksāt 175 dolārus un iziet drošas braukšanas skolu.

Foto: Reuters/Scanpix

Seriāla «Beverlihilsa 90210» zvaigzne Rebeka Gaihērta, braucot pa Losandželosas ielām, notrieca deviņus gadus vecu puisēnu, kurš nākamajā dienā mira. Aktrise beigu beigās saņēma 750 stundas ilgus sabiedriskos darbus un trīs gadus bija policijas uzskaitē.

Foto: twiter

Aktrise Felīcija Pīrsona četrpadsmit gadu vecumā tika apsūdzēta cilvēka nošaušanā. Par spīti piespriestajiem astoņiem gadiem cietumā sieviete atgriezās sabiedrībā jau pēc sešiem gadiem.

Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Brendija izraisīja autoavāriju, kurā mira otras automašīnas šoferis. Māksliniece uzņēmās pilnu atbildību par notikušo, bet nekādas apsūdzības viņai nekad netika izvirzītas.

Foto: facebook.com

Basketbola zvaigzne Džeisons Viljams nejauši nošāva savu šoferi. Incidents noticis reizē, kad vīrietis spēlējās ar savu ieroci un tas nejauši izšāvis. Džeisons atzina savu vainu un astoņpadsmit mēnešus pavadīja cietumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu