Nākamgad noslēgsies talantu šovs «American Idol»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamgad noslēgsies populārais amerikāņu dziedāšanas šovs «American Idol», paziņojis telekanāls «Fox». Nākamgad tiks demonstrēta šova 15. sezona. Žūrijā būs dziedātāja Dženifera Lopesa, dziedātājs Harijs Koniks jaunākais un kantri mūziķis Kīts Urbans, bet raidījuma vadīšanu turpinās televīzijas seja Raiens Sīkrests.

«Fox» norāda, ka pēdējā sezonā tikšot godināti bijušie dalībnieki, uzvarētāji un fani.

Šovu «American Idol» 2002. gadā izveidoja producenti Saimons Kauels un Saimons Fulers. Tas bija balstīts uz viņu Lielbritānijā nodibināto pārraidi «Pop Idol».

«American Idol» uzsāka dziedāšanas šovu bumu, kurā radās daudzas līdzīgas pārraides, tai skaitā «The X Factor» un «The Voice».

Pirmās «American Idol» sezonas uzvarētāja bija dziedātāja Kellija Klārksone. Raidījums palīdzēja iekarot pasaules slavu arī tādiem mūziķiem kā Kerija Andervuda, Dženifera Hadsone, Džordīna Spārksa un Adams Lamberts.

Žūrijā bijušas dziedātājas Meraija Kerija un Nikija Mināža, grupas «Aerosmith» līderis Stīvens Tailers, televīzijas personība Elena Dedženeresa, kā arī pats šova veidotājs Kauels.

Vislielāko popularitāti pārraide baudīja 2006. gadā, kad tai bija 36 miljoni skatītāju. Taču pēc tam reitingi ar katru gadu kritās, šogad nokrītot līdz 11,6 miljoniem skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu