56 gadus vecā Šārona Stouna pozē caurspīdīgā apakšveļā (28)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.gqitalia.it/

Šārona Stouna (Sharon Stone) izskatās arvien labāk un labāk, tieši tā noteikti padomās ikviens, kurš redzējis viņas pēdējo fotosesiju, raksta dailymail.co.uk.

Aktrise žurnāla «GQ» vākam pozē ne tikai šomēnes, bet to darījusi arī pirms 20 gadiem.

Foto: http://www.gqitalia.it/

Šārona parāda, ka arī 56 gadu vecumā viņas seksapīls joprojām nav zudis, un pozē Itālijas maija «GQ» vākam vien caurspīdīgā apakšveļā. Holivudā ir tikai dažas sievietes, kuras ar gadiem izskatās arvien labāk, taču Šārona Stouna noteikti ieņem topa augšgalu.
Stounas trūcīgais apģērbs sastāv no melna, pieguļoša mežģīņu bodija ar tīkliņa detaļām sānos un maziem, caurspīdīgiem izgriezumiem šur un tur... Viņas pārsteidzoši garās kājas vēl garākas padara izteikti augstie papēži.

Gaišmatainā aktrise acīmredzami izbaudījusi mirkli uzmanības centrā, gluži tāpat kā pāris reizes pirms tam. Šārona Stouna ir atkailinājusies, pozējot arī «GQ» novembra numuram 1995.gadā un britu «GQ» numuram 1996.gada jūlijā.

Kā tev šķiet, kāds ir viņas skaistuma noslēpums?

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu