Koris «Juventus» guvis panākumus koru konkursā Lietuvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Universitātes (LU) jauktais koris «Juventus» ieguvis žūrijas augstāko vērtējumu koru konkursā «Juventus 2015» Lietuvā, informēja kora pārstāvji. Papildus uzvarētāja titulam «Juventus» ieguva balvu par labāko konkursa repertuāru, kā arī specbalvu par obligātā skaņdarba un mūsdienu skaņdarba izpildījumu.

Kā uzsvēra kora pārstāvji, šis ir pirmais lielais «Juventus» sasniegums ar kora māksliniecisko vadītāju Valdi Tomsonu un diriģentu Miku Abaroniņu. Kora vokālie pedagogi ir Inese Romancāne un Raimonds Počs.

X starptautiskais jaukto koru konkurss «Juventus 2015» Kauņā notika no 8. līdz 10. maijam. LU korim «Juventus» šī bija jau septītā piedalīšanās konkursā. Līdz šim tas bija ieguvis trīs zelta un vienu sudraba diplomu. Konkursa vēsture aizsākusies 1968.gadā, kad tajā piedalījies arī toreizējais Latvijas Valsts Universitātes Tautas koris «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu